Mám málo íček

Čili nemohu diskutovat. Píši ráda, ačkoliv si nemyslím, že bych byla grafomanem. Diskutuji ráda, ačkoliv se necítím oprávněnou cokoliv k čemukoliv říci. Mám však obvykle názor. Netvrdím, že vždy správný a politicky či jinak korektní.  

Můj názor obvykle vychází ze zkušeností, těch už jsem, díky svému věku, nabyla přehršel. A taky si dost pamatuji. Jsem daleka toho, abych unavovala ostatní diskutující výplody stárnoucí šedé i bílé kůry mozkové. Prostě bych si ráda jen tak pískla, tu a tam ťukla do, pro mne zajímavých, témat.

Nemohu, nemám dost íček. Několikrát jsem studovala odkaz jak íčka získat. Pravidelně z e-mailu sleduji zpravodajství idnes, pravidelně denně čtu stránky idnes.cz a furt nic.

Nejsem rasista, vulgární, xenofobní, ale obyčejná ženská. Tedy obyčejná - podle čínského znamení koza nebo taky, podle jiného výkladu, ovce. Nelze to chápat tak, že jdu z davem, nikoliv, jen si tak tiše pomekávám ke všemu okolo a obvykle musím mít poslední slovo (hihi).

Takže vězte, vážení blogeři, že vaše články čtu, myslím si o nich své, nemohu se však řádně vyjádřit. Většinu blogů pokládám osobně za velice zdařilou, ale nemám šanci to autorovi sdělit. A to mne mrzí. Zaslouží si to.

Autor: Jana Mrázková | úterý 1.7.2014 21:57 | karma článku: 9,07 | přečteno: 568x