Šlesingr a Hrušínský se projevili jako naprostí....

Koronavirus, který před pár dny ještě zesměšňoval každý, kdo uměl otevřít hubu, momentálně ochromuje celý svět. Za Čechy se jako naprostí jájínkové projevili především dva. Pan Šlesingr a pan Hrušínský. 

Je to nepříjemnost pro celý svět. V tuto chvíli i mé osobě už vlastně zbyla jen práce. A i u té je jen otázkou času, kdy firma čítající 3 000 lidí, přestane fungovat a zůstane jen domácí karanténa. Přesto se i v tuto chvíli snažím, abych si zachoval čistý rozum a klidnou mysl. Přesto se i mezi českým národem objevují mezi elitou lidé, kteří se rozhodli nerespektovat nic a svůj život svádět na všechny okolo. Především na českou vládu.

První vystoupil pan Šlesingr. Před SP v biatlonu v Novém Městě vláda naprosto správně rozhodla, že se bude závodit před prázdným hledištěm. To se stalo rozbuškou pro politického pracovníka a českého reprezentanta Šlesingra, který se hned do vlády naprosto nesmyslně obul. Následný vývoj mu jasně ukázal, že se zachoval jako naprostý jája, kterého zajímá jen on sám. Jen čekám, kdy se tento politický sportovec ozve a zkritizuje i finskou vládu. Sám vím, že se nikdy nedočkám, protože to by mu nepřineslo body u stáda. 

Pan Šlesingr má v posledních závodech a letech doslova zoufalé výsledky a jeho politické projevy jsou jedinou věcí, které ho udržovaly v ponětí u českých diváků a fanoušků. I tentokrát mířil naprosto mimo, což ukázal vývoj nejen v České republice, ale v celém světě. Nevšiml jsem si, že by už nějak reagoval na zakázanou návštěvnost ve Finsku, nebo, že by se snad za svůj hloupý názor omluvil. 

Na zavření divadel reagoval i pan Hrušínský. Nevím kdo, tedy já alespoň ne, věří tomu, že česká divadla na úrovni Divadla na Jezerce, je živo z návštěvnosti. Tato divadla sosají statní a evropské dotace ve velkém a návštěvnost divadla na tom fakt nehraje roli. Pan Hrušínský se přiřadil na úroveň pana Šlesingra a zajímal ho jen vlastní prospěch a potřeba nějaké sebeprezentace. Bohužel v této době vypadal poněkud nepatřičně. 

Osobně nejsem ze současné situace nadšený. Ale je potřeba se přizpůsobit. A názory pánů Šlesingra Hrušinského jen ukazují, jak je český národ stále malý.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jakub Zeman | čtvrtek 12.3.2020 18:12 | karma článku: 43,73 | přečteno: 3392x
  • Další články autora

Jakub Zeman

Výmluvy. To je český fotbal.

1.11.2020 v 12:58 | Karma: 21,95