Odhalení: Chemtrails existují a jsou velmi nebezpečné

Je zde snad někdo, kdo neví a ani netuší, co chemtrails jsou? Stovky badatelů na celém světě neustále upozorňují na jejich existenci a reálné nebezpečí. Poslední důkazy hovoří jasně – jde o nebetyčné spiknutí a ohrožení lidstva i samé planety Země.

Google

Jeden z kolegů se mne v diskusi pod minulým článkem o podobně nebezpečných věcech zeptal, zda nezapomínám na chemtrails. Ne. Jen jsem čekal na nové zprávy badatelů, ohlášené na serveru www,EarthNetWatch.com. Včera večer se tam objevily a já jsem se dnes po jejich stažení dostal k napsání tohoto textu. A doufám, že tak vážné informace, jako server přinesl, nenechají naše mainstreamové žurnalisty spát a ti se pustí do kampaně proti chemtrailsovým šílencům, fašistům a uchvatitelům.

Věc je velmi vážná. EarthNetWatch.com přinesl jasné důkazy o tom, že nad Zemí létají letadla, která se tváří jako dopravní či obchodní, aniž by někdo věděl, odkud a kam letí. Tyto aeroplány jsou naplněné kontejnery s chemikálií, o jejíž nebezpečnosti přinesly zprávu před několika lety i renomované světové deníky, například iDnes. Jedná se o smrtelně nebezpečný dihydrogen monoxid (či monooxid). Látku, jejíž vdechnutí způsobí smrt. Látku, která po vypuštění z letadla v ovzduší působí v podobě kapek či dokonce krystalků a reaguje s dalšími látkami atmosféry.

Investigativci EarthNetWatch.com se dostali dokonce na palubu jednoho z těchto letadel a podařilo se jim nebezpečný náklad vyfotografovat. Riskovali dokonce své životy, ale důkazy jsou jasné. V tomto případě se jedná o let TCW9486, maskovaný přepravní leteckou společností Thomas Cook, ovšem o tomto letu v podstatě nikde nenajdete záznamy.

Stejně tak například let RJA12, což by mělo být letadlo Jordánského království, ale žádné řízení letového provozu nikde nezaznamenalo jeho let. Hrůza. Na první pohled normální letadla, ve skutečnosti vrazi, kteří na nás vypouštějí dihydrogen monoxid v podobě smrtícího aerosolu.

Kdo za tím stojí? Kdo chce, aby lidé na této planetě trpěli látkou, která je každoročně příčinou úmrtí mnoha lidí? Ve své plynné formě může způsobit popáleniny, ve své kapalné formě zase přispívá k erozi nebo korozi. Možná nejvíce výmluvným je fakt, že dihydrogen monoxid tvoří hlavní součást kyselých dešťů. A co je možná nejzáludnější: jde o látku návykovou. Ti, kdo si na ni vypěstují závislost, bez DM nemohou přežít. A to je to, co skryté elity chtějí. Udělat nás závislými na svých jedech a tím nás zcela ovládnout. A už se jim to i daří. BIJME NA POPLACH!

Po napsání článku jsem se podíval na stránky EarthNetWatch, abych text doplnil o přesné odkazy. Stránky přestaly existovat. Mám strach.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jakub Roth | čtvrtek 15.3.2012 14:02 | karma článku: 31,00 | přečteno: 5216x
  • Další články autora

Jakub Roth

Prezident Trump už zcela zešílel?

4.1.2019 v 15:05 | Karma: 24,89

Jakub Roth

Pan Baklažán, kocour 3)

29.12.2018 v 11:46 | Karma: 9,31