Nezničitelný Čunek, hvězda Lidovců!

Pružný, ohebný, nezničitelný, neodvolatelný a nikdy neodcházející. I tak lze specifikovat prvního vícepremiéra pana Čunka, jehož kausa hýbe naší politickou sférou již nějaký ten pátek. Povedlo se mu, díky jednomu palčivému problému naší doby a to soužití Romů se zbytkem obyvatelstva ČR vystoupat do jedné z nejvyšších ústavních funkcí. Potom však nastaly problémy, ne nepodobné kause Gross, ovšem s daleko větším rozsahem.  

Původní skandál se sexuálním obtěžováním přerostl ve skandál finanční a nakonec i v zasahování moci výkonné do moci soudní. Neuvěřitelné a stále obmeňované varianty získání několika milionů korun v době, kdy pobíral sociální dávky a zároveň příspíval na církev. Je to prostě machr, to normální smrtelník opravdu nedokáže.

Když byl zvolen na uvolněné místo předsedy KDU-ČSL po panu Kalouskovi, všichni očekávali velkou změnu a skutečně se jí dočkali! Lidovci získali svého předsedu, který nese všechny prvky lidovectví, jak je specifikoval krátce již Karel Čapek : Trochu pomoci, více škodit, to se může vždycky hodit.

Snad by sám pan Čunek mohl říci svůj politický životopis a zněl by asi následovně : Do vysoké politiky jsem se dostal jako člověk podezřelý ze sexuálního obtěžování a rasismu. Ihned jak jsem se dostal do Vlády, tak jsme s Mirkem "přesvědčili" dva přeběhlíky a začali jsme klidně vládnout. Najednou se ukázalo, že nějaký šťoura kápl na moje speciální hospodaření a ono to jak na potvoru vypadalo jako korupce. Už to vypadalo, že budu muset odejít z politiky, moje strana mě ale podržela, protože už nemá nikoho, kdo by ji mohl vést, Martin trochu vyskakoval, že když se vrátím a nebudu očištěný, bude konec. Tak jsem chvíli čekal,až se to všechno zamete pod koberec.Mirek zatlačil na Renatu, ta ty svoje pohunky prohodila a oni si zvládli přes noc přečíst můj spis, který měl asi 3000 stran a druhý den už bylo jasno, že jsem nevinen. Později mi samozřejmě umožnili přístup ke svému spisu, ze kterého jsem si jako odměnu za zvolení Václava na Hrad mohl něco vzít na památku. Jako bonus nám ještě dají 320 miliard na círve, tak máme hlasy jisté, církem nám zase pomůže ve volbách, věřící se budou hnát k urně s hlasem pro nás. Renata to chtěla ještě víc utlumit, tak to dala k soudu, prý nejsme žádní mafiáni.Myslím si že vyhrajeme a bude klid. Sakra, ono to nějak nevyšlo, ale to mě nerozhodí. Karel zase začal trochu zlobit, žádá nějaký audit, no nevím k čemu mu to bude, vždyť ví jak to bylo, stejně už se nic nezmění. Na ministerstvu pro místní rozvoj se nic nového nestalo, já na něj nemám čas, tak kašlu na nějaké dotace z EU. Budou prý na podzim volby, tak to ještě tu privatizaci nemocnic nestihneme, ale hned jak vyhrajeme, tak to rozjedeme, snad mi spadne taky nějaká ta kačka z toho a nenechá si to jen Marek a Julda. Už to tady nějak doklepu.

Najednou ta netransparentnost a protiprávnost nikomu nevadí, ani už nikdo ani netlačí na odstoupeni pana předsedy KDU-ČSL, je zo zajímavý jev. Poklesli jsme skutečně tak hluboko, že nám vládnou lidé s mafiánskými sklony? Dokážeme očistit naši zemi? Dokážeme a to tím, že půjdeme k volbám vážení spoluobčané a řekneme dost!

PS : Děkuji všem, kteří nejsou natoli zaslepení, aby říkali cílené likvidaci zdravotnictví, práva a sociálnícho státu reforma!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jakub Metelka | pátek 11.7.2008 13:52 | karma článku: 20,80 | přečteno: 1319x
  • Další články autora

Jakub Metelka

Jak jsem sehnal sponzora pro TOP09!

26.9.2009 v 10:25 | Karma: 17,43

Jakub Metelka

V CVVM jsou barvoslepí?

26.5.2009 v 11:07 | Karma: 17,27

Jakub Metelka

Topolánkův vajíčkový tým.

22.5.2009 v 23:05 | Karma: 31,19