Kdo tu háže modré vejce???

Vajíčko hozené po předsedovi ČSSD na předvolební akci v Kolíně rozhýbalo zatuchlé vody našich bulvárních médií, tedy všech deníků, protože bulvarizace je již tak daleko, že nelze o některém říci, že není bulvárem. Nejvíce však zaujal důvod, proč a kdo házel rajčata a vejce.

Onen výtržník tak učinil, protože je prý Jiří Paroubek zlý člověk a lže. Násilí a tupost je tedy zřejmě podle tohoto individua cílem. Po dlouhé době jsem se podíval na web ultrabulváru, kde byl chat s tímto pánem. Snad nikoho nepřakvapuje, že na otázku, zda bylo vejce vařené odpověděl, cituji : Bylo sirový! Asi pachatel tohoto přestupku není příliš vzdělaný, nebo byl poněkud mimo, což nelze podle fotky také vyloučit, vypadal poněkud "zhuleně".

Nemělo by asi žádný smysl rozebírat exces jednoho pomatence, kdyby to co udělal, neneslo typické rysy chování představitelů ODS. Fackování pana Macka, ukazování prostředníku pana Topolánka, jeho mlácení a okopávání fotografů a novinářů a vyhrožování pana Langera. Pokud strana modrého holuba má hlavním heslem pro nadcházející volby Řešení místo strašení, je nutné se ptát, proč dělá negativní kampaň, proč straší klipem na YouTube, kde pád své neschopné vlády přirovnává k roků, 1938, 1948 a 1968, proč vyhlašuje mobilizaci proti levici a útočí na opozičního lídra.

Kdyby nedej Bože ODS vyhrála podzimní volby, nedivil bych se, kdyby onen svobodomyslný vrhač modrých vajec získal nějakou státní zakázku či výhodu, jako například Filip Renč, který za negativní předvolební klip pro ODS získal několik státních zakázek. Ale kde jinde by taky ODS na odměny pro své fanatické příznivce brala, než ze státního rozpočtu, vždyť má sama asi 200 milionů dluhu. Tím nám všem dokazuje svoje schopnosti dobrého hospodáře stejně jako při rabování státního majetku a vytváření největších schodků státního rozpočtu po vyčerpání záložních zdrojů, které byly na ministerstvech po minulých vládách.

Fackami, vejci, rajčaty ani jinými metodami se ale volby nevyhrávají a lhaním se vlastní chyby nezamaskují. ODS je odsouzena k dalším porážkám, nedokázala se zbavit moudrého vůdce, věrného manžela a svěžího vánku Mirka Topolánka, ani dalších jeho ocásků.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jakub Metelka | pátek 15.5.2009 15:10 | karma článku: 26,90 | přečteno: 1847x
  • Další články autora

Jakub Metelka

Jak jsem sehnal sponzora pro TOP09!

26.9.2009 v 10:25 | Karma: 17,43

Jakub Metelka

V CVVM jsou barvoslepí?

26.5.2009 v 11:07 | Karma: 17,27

Jakub Metelka

Topolánkův vajíčkový tým.

22.5.2009 v 23:05 | Karma: 31,19