Ivan Langer - kat demokracie

Dnes nám vláda nadělila další dávku demokracie a volnosti. Zvykli jsme si již na to, že pokud někdo vyhraje nějakou veřejnou soutěž, nemusí být ještě nakonec vítězem, pokus se mu do cesty postaví ODS a její totalitářští činitelé. Na své kůži to zažil i architekt Kaplický. To co dnes ale vyšlo za resumé po jednání vlády je porušení základních demokratických principů, popření výsledků voleb a porušení Ústavy ČR.

Ivan Langer, známý též z mafiánských kruhů jako Íčko dostal od svého vůdce Mirka Topolánka úkol jako pro něj zrozený a přidělěn mu byl i věrný pomocník a leštič modrých klik, Miroslav Kalousek. Tito výtečníci spolu nyní budou tvořit samozvanou soudní tribunu, podobně jako v 50. letech a budou soudit nezbedné hejtmany.

O co jde? Nečekaně o poplatky! Místo pokory po prohraných volbách si vládní strany daly za prvotní úkol trestat nové hejtmany za jejich volební úspěch a za plnění programu, se kterým vyhráli volby. Základem je trestat kraje za to, že proplácejí formou daru většinou nesmyslné tzv. regulační poplatky, které vedou především k namaštění kapes lékárníků a farmaceutických firem. Jak to udělat? Normální člověk by si řekl, že přes ministerstvo zdravotnictví. Ale není tomu tak, přes ministerstvo vnitra, které uvažuje o tom, zda může ministr vnitra, který sám má kladný vztah k mafii a podsvětí rušit usnesení zastupitelstva kraje. Jedná se o katastrofální porušení ústavních pořádků, nedokáži si představit, že by kancléřka NSR pověřila ministra vnitra, aby rušil ustanovení jednotlivých spolkových vlád! Dalším soudcem je ministr financí Kalousek. Krajům ubere peníze, protože nejsou ani modré a ani černé a také jsou příliš autonomní a jejich představitelé dokázali splnit svůj slib, na rozdíl od kecala Kalouska.

Proti takovéto totalitní vládě je nutno bojovat všemi zákonnými prostředky, předpokládám další spor u Ústavního soudu, který rozhodne jsitě proti usurpátorským praktikám vlády panské koalice.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jakub Metelka | pondělí 16.2.2009 21:21 | karma článku: 27,51 | přečteno: 1449x
  • Další články autora

Jakub Metelka

Jak jsem sehnal sponzora pro TOP09!

26.9.2009 v 10:25 | Karma: 17,43

Jakub Metelka

V CVVM jsou barvoslepí?

26.5.2009 v 11:07 | Karma: 17,27

Jakub Metelka

Topolánkův vajíčkový tým.

22.5.2009 v 23:05 | Karma: 31,19