V kurníku chybí spravedlnost!!!

protože největší slepice ze všech nemá ani za nehet morálky, slušnosti a svědomí!


kdysi dávno, vlastně v pravěku, existoval jeden kurník. v tomhle pravěkém kurníku žilo několik slepic, ale né zrovna symbioticky. ten kurník, teď si kurnik nevybavím, jak se jmenoval, byl obsazen dvěma druhy slepice. žily v něm světlé a tmavé slepice. světlé slepice, až na výjimky, žily spořádaným, slepičím životem. naproti tomu ty tmavé slepice, až na výjimky, živily se na úkor světlých slepic. dovolte mi, děti, abych Vám vyprávěl dva příběhy z tohoto kurníku:

příběh první mi vyprávěla ta největší slepice ze všech, slepice jménem Sendi. Sendi, jedna z nejznámějších slepic a všeobecně chápaná jako nejdůvěryhodnější zdroj drbů v celém širém kurníku, se mi pochlubila se zajímavou věcí.
vyprávěla mi, jak jedna světlá slepice, toho času učitelka krocaního jazyka, slavila konec roku tím, že se pářila s bůhvíjakým kohoutem. co čert nechtěl, její dovádění natočil jinej kohout pomocí slepičího telefonu a rozposlal všem kuřatům ve slepičí škole. toho se okamžitě ujala slepice Sendi, aby celý příběh převyprávěla do tlampače celému kurníku, nezapomněla vyvěsit fotku té slepice a toho kohouta, pustit všem slepicím záznam jejich společného páření a dokonce všem oznámit, kde v kurníku ta slepice bydlí. celej kurník si teď na chudinku slepici ukazuje prstem, ze slepičí školy bude odejita...

abyste rozumněli, slepice Sendi se zachovala naprosto amorálně a pokrytecky. slepice Sendi se taky páří, jako každá normální slepice, ale když se páří jiná slepice, je to přece senzační slepičí šok!

příběh druhý mi vyprávěla opět tahle Sendi, největší slepice ze všech. vyprávěla, jak se jedna tmavá slepice, asi Leghorka nebo co, troufla násilně spářit s epileptickým kuřetem. a to dokonce dvakrát. chudák epileptické kuře má k epilepsii ještě doživotně pochroumanou kuřecí, potažmo slepičí psychiku, nemluvě o fyzickém pochroumání, které mu bylo jistě způsobeno. dvakrát.

abyste rozumněli, v tomto případě slepice Sendi nezveřejnila ani jméno té tmavé slepice, respektive kohouta, ani jeho adresu. asi abychom si na tu tmavou slepici nemohli ukázat prstem a říct, zcela po právu, že je ta tmavá slepice úchylný čuně.

díky za informace Sendi, ale nemám tě za tohle rád. bylo to nespravedlivé, nečestné a nesportovní, ty jeden slepičí, pokryteckej, usmolenej zadku.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: jakub dvořák | pátek 30.1.2009 8:30 | karma článku: 14,10 | přečteno: 2535x
  • Další články autora

jakub dvořák

Křesťanství v ČR nechceme

16.1.2015 v 21:12 | Karma: 16,69

jakub dvořák

Necháme se terorizovat??

9.5.2011 v 8:10 | Karma: 35,92

jakub dvořák

6A6 6666

19.4.2011 v 8:30 | Karma: 17,43