Odsouzení bulvárního slintu

šok! ženská má taky kozy! skandál! celebrity si daj občas taky skleničku! nažer se, debilní čtenáři bulváru!

čtete bulvár? jestli ano, nevím, co z toho máte. jako informace se to přijmout nedá, protože je to snůška lží. jako všeobecný rozhled se to přijmout nedá, protože je to pořád o tom samým. o tvářích šoubyznysu. z toho všeho vyjímám Paris Hilton, protože to je snad jediný člověk, který bulvár doslova potřebuje ke svému životu, jinak by totiž vůbec nebyla vidět. nic totiž nedokázala.

ráno stojím frontu u pokladny a pán předemnou si kupuje Aha!. no jo, protože je to levný. tak si počti. uplně slyšim tu ubohou reklamu "šok! Svobodová je věčně namol, seberou jí dítě? skandál, gott se handrkuje o peníze! šok, Bohdalová se producírovala nahá, máme šokující fotografie!"... zvedá se mi z toho žaludek. zvedá se mi žaludek z toho idiota, kterej to v tý reklamě vyřvává, zvedá se mi žaludek z celý redakce toho slintu a zvedá se mi žaludek ze všech těch ubožáků, co tohle čtou, co vyslyšej tu reklamu a koupěj si to, co se rochněj jako prasata v těch šokujících fotkách starý báby, co věřej těm nesmyslnejm hovadinám a drbou o tom na rohu ulice! jako kdyby vaše máma nebo tchýně v tomhle věku vypadala jinak! to je opravdu hrozně šokující, jak vypadá 70 let používaný lidský tělo! to nemáte úctu k člověku?

je mi z Vás zle! sežerte si ty vaše senzace! nacpěte se jima k prasknutí a vyfoťte pak ty svoje nenažraný pupky! ať Vám chutná snídaně při čtení těch vymyšlenejch zhovadilostí!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: jakub dvořák | pondělí 21.7.2008 9:18 | karma článku: 27,78 | přečteno: 3079x
  • Další články autora

jakub dvořák

Křesťanství v ČR nechceme

16.1.2015 v 21:12 | Karma: 16,69

jakub dvořák

Necháme se terorizovat??

9.5.2011 v 8:10 | Karma: 35,92

jakub dvořák

6A6 6666

19.4.2011 v 8:30 | Karma: 17,43