Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

sventek

29. 5. 2008 10:46
modleme se

Aby se ten vypatlanek zabil nekde sam.

Myslim tim, at to klidne ve 180km/h napere do mostniho pilire, nebo do stromu (do jakekoliv pevne stojici prekazky). Hlavne aby nevzal s sebou nekoho z tech "idiotu", kteri maji mozek a jezdi v celku normalne.

PS. jo a mohl by to pekne natocit a hodit na youtube (aby se inspirovali ti dalsi)

0 0
možnosti
JM

djsano

29. 5. 2008 9:37
Forma vs. obsah

S obsahem autorova sdělení celkem souhlasím. Je pravda, že dnešní mladí řidiči jezdí nezodpovědně a riskantně. Klikrát když vidím nějakého takového, jak jede s rádiem na plný pecky, okýnka otevřená a u toho si kouří cigaretu, tak mě taky jímá vztek. Ovšem něco jiného je forma tohoto článku, autor paušalizuje a posuzuje člověka na základě vykonstruovaných teorií a doměnek. Předkláda názor, že každý kdo nosí široké kalhoty a čepicu je auomaticky špatný člověk a řidič a předkládá nám sposutu subektivních názorů. Pozastavuje se nad inteligencí tohoto řidiče, což je zcela oprávněné, ale sám svou inteligenci silně podkopává prohlášenim typu, že se vysměje otci až se dotyčný zabije, což podle mě svědčí přinejmenším o nedostatečné míře empatie a společenského vychování autora. Ať chceme nebo ne je blog určitým typem žurnalistiky a je tak třeba dodržovat určité normy chování a vyjadřování tak, aby špatná forma nepoškodila dobře míněný obsah.

0 0
možnosti
JD

icmek

29. 5. 2008 9:50
Re: Forma vs. obsah

diky za reakci. ten, kdo tomu spratkovi pujcil auto, je puvodcem zla. nevidim duvod proc na neho neukazat prstem.

0 0
možnosti
JL

Dworkin

29. 5. 2008 9:25
Hmmm

Nenávidět youtube za to, že autor má špatné připojení k internetu... hmmmm. Přijít k člověku, kterému umřel syn, a smát se, "dokud se nezabije", hmmmm.

Teď si jen říkám, kdo je tady ten, kdo to nemá v hlavě úplně v pořádku.

Kromě toho idioti za volantem je už tak proprané téma, že vážně nechápu, čím novým chtěl autor přispět. Tím nechci říct, že nemá právo veřejnosti sdělit, že ho málem někdo zajel, ale kde je přidaná hodnota? V informační společnosti se odpovědně chová ten, kdo nezahlcuje ostatní zbytečným balastem.

0 0
možnosti
JD

icmek

29. 5. 2008 9:48
Re: Hmmm

ano, promrhane tema, nicmene stale aktualni. bude aktualni a dulezite do te doby, nez takovi idioti  ze silnice nezmizi uplne. a pokud se synacek zabije v aute svyho tatinka, protoze jede jako idiot, a jeste s sebou smete rodinu s detma, nevidim jediny duvod, proc si na otce neukazat prstem.

0 0
možnosti
PN

vver440

29. 5. 2008 9:04
karma, karmička

R^

0 0
možnosti
BM

blue-mauritius

29. 5. 2008 9:03
Jo.

Tak nějak bych to taky viděl. Doufejme společně, že těch troubů, kteří dělají z aut prostředky pro páchání vražd, někdy i masových, rychle ubude.

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3111x
jsem svobodný člověk. chci říkat, že svoboda je důležitá, avšak né na úkor svobody někoho jiného.