Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Na západní frontě klid

dětští vojáci, chladnokrevní zabijáci.

jako každý normální člověk mám i já rád děti. moje náklonnost k nim je menší a jiného charakteru, než je tomu u pedofilně založených jedinců vyznávajících čtyřbožství v podobě Teletabís - Teče to čůrkem, teče to čůrkem!, a pro něž je nejdůležitějším životním cílem duševní nirvána, kterou vyvolá jedině bukkake party s pětiletými holčičkami. moje náklonnost k dětem tkví v jejich roztomilosti a nezkažené duši, která je ale brzy zkažena hračkami a rodiči. ano, tyto dva subjekty velmi drasticky ovlivňují duševní vývoj dítěte. bylo mi teprve osm, když jsem se poprvé pokusil pusou vyloudit "tatatatata" a trepanoval jsem lebku plastovému indiánovi. bylo mi dvanáct, když jsem brokovnicí namířil na vědce a tuplovanou dávku broků jsem mu prohnal hlavou, následně jsem vzal páčidlo a již mrtvého doktůrka jsem rozmetal na jednu stehenní kost, lebku, játra, srdce a ještě kdoví co. pamatuji si to zcela dokonale. kdo nebyl vychován počítačem, nemůže vědět.

rodiče mi odjakživa vštěpovali do hlavy, že nemám na nikoho mířit zbraní. tu a tam se mi dostal do ruky prak, pistolka na vodu, pak na kapslíky, nakonec na kuličky, které už slušně štípaly, luk a šípy, kuše a podobně. nikdy jsem nenamířil zbraní na člověka, a už vůbec né na cizího. maximálně pistolkou na vodu, která je k míření a střelbě po lidech přímo vymyšlena.

mám rád děti, ale občas mě překvapí dost nemile a moje láska kvapem přejde v nenávist a prudkou negativní reakci.

vyjdu z baráku a mířím k autu. zpodstřechy pod další, protože pod střechou je bezpečno. ozvou se dva výstřely, padám k zemi, hledám ostřelovače, snažím se krýt si záda pomocí terénu. z počítačových her a filmů už vím, že ostřelovač je ve výšce, aby měl přehled a lepší, ničím nerušenou palební pozici. očima šacuju střechy, stromy a hle - strom pár metrů za mnou. útok na záda, jak zbabělé. spatřil jsem maskovaného snajpra. puška větší než on, diskotékové maskování (červená mikina, retromaskáče, bílé tenisky a modrožlutá kšiltovka). snajpr na mě pálil slepejma, naštěstí, ale rány to byly jako z děla. jeho dokonalé splynutí s terénem umocňuje jeho výška, cca metr třicet. jakmile uviděl, že ho vidím, leze, nebo spíš padá ze stromu jak nejrychlejc dovede. žuchá pod strom a utíká. no jo, maminka je u kamarádky na kafíčku a táta v práci. co má kluk dělat? ideální je vyzkoušet si počítačovou hru v reálném světě. doufám, že tomu spratkovi dochází, že realita nezná tlačítko reset, a že kdyby mě střelil skutečnou zbraní, že bych neměl ještě dvacet životů a poloviční stav brnění, ale rovnou bych tam zdechnul.

vyjdu z baráku a mířím k autu. zpodstřechy co nejrychleji pod střechu, protože jak je mi již známo, nacházím se uprostřed fronty. tentokrát na mě čeká ještě horší scenérie. námořníků v diskoúborech je víc, jeden má mikimauze na koleni tepláků. jdu k autu, přebíhají předemnou a pálí. jeden po druhým a pak se krejou za kontejnerem. ještě že neházejí šutry.

vyjdu z baráku a mířím k autu, tentokrát ozbrojen klackem s úmyslem nepřátele zneškodnit, samozřejmě bez újmy na zdraví. působím jako snadná oběť, spatřil jsem asi čtyři ksichty s celkem slušným arsenálem. jeden, ostřelovač, pušku dlouhou jako on sám, něco šišlá na sandokana za keřem. sandokan - plastová šavle, dýka za pasem a široké kalhoty. kousek dál se mrská nějakej ninja, má kuklu  a výbavu ze sady Mladý policista - pouta, pistolku a zaručeně pravý policejní odznak, nejspíš čokoládovej. čtvrtého vidím běžet. má jasně nejlepší výbavu, hotovej terminátor. kolem sebe má pět bouchaček nejrůznějších ráží, náboje za pasem, komplet v maskáčích, frčky, granáty a na zádech plnou polní - batůžek s malou mořskou vílou, v něm svačinu a mobil. všecko se rozsypalo, protože field soldier S.A.S. si rozbyl hubu. je po dešti a jeho nohy v botách od větnamců se staly obětí akvaplejningu. polní strava se válí na asfaltě, představuje ji rohlík s máslem, šunkou a listem salátu.
přibíhám k zraněnému pěšákovi. když uviděl můj klacek, začal řvát (což se mimochodem pedofilům stává taky). řval, nic neřikal.

"hodnost, vojáku!"

"my jsme stíhací peruť" vykoktal a polykal při tom slzy.

"kde jsou vaše letadla?" navazoval jsem konverzaci, abych si ho získal a mohl mu ošetřit koleno a dlaň, ve které se usadila škvára.

už nic neříkal. nejspíš byl vázán vojenským tajemstvím a ve snaze neprozradit zbytek čety, nebo teda perutě, odstartoval bobříka mlčení.
"chceš to vyčistit?" ptal jsem se ho, zda svolí k lékařskému zákroku. mlčení znamená souhlas, takže jsem ho popad a za ručičku jsme šli k autu. vyndal jsem z kufru lékárničku. posadil jsem prcka na spodní víko kufru (otvírá se sklem nahoru a víkem dolů) a začal jsem s odborným posudkem. nakonec jsem prckovi zalepil loket náplastí. s kolenem to bylo horší. zranění bylo stejné, ale léčit se dalo několika způsoby.
nůžkami jsem rozstříhl nohavici, uřízl jsem jí celou a zahodil. prcek se ani moc nebránil. vzal jsem minerálku z auta a opláchl prudem ránu. krev se naředěná vodou rozlila po celé noze až k botě. bomba, jak po útoku žraloka. dezinfekce trochu štípala. vzal jsem obvaz a přiložil k ráně, vyplácal jsem ho na tu haxničku celej, nešetřil jsem. do obvazu jsem zavázal i klacek s tím, že to chce dlahu, že je to nejmíň desetkrát zlomený. zalepil jsem svoje dílo náplastmi a poslal jsem malou mořskou vílu domů.

nechci vědět, jak se tvářila matinka, když synáčka viděla, ale věřim, že to musel bejt krásnej pohled. od tý doby je na frontě klid.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: jakub dvořák | pondělí 19.5.2008 13:03 | karma článku: 19,61 | přečteno: 2610x
  • Další články autora

jakub dvořák

Křesťanství v ČR nechceme

Protože když nechceme islám, neměli bychom zapomínat na vlastní minulost. Žejo, komunisti a inkvizitoři?

16.1.2015 v 21:12 | Karma: 16,69 | Přečteno: 2222x | Diskuse| Ostatní

jakub dvořák

Zvýšení DPH Čechy na nákupy do ciziny nevyhnalo, tvrdí Kalousek

Kdo touží po hluboké ekonomické úvaze, tak to ani neotvírejte. Pouze mne zaujal jeden příspěvek...

11.7.2012 v 8:32 | Karma: 10,15 | Přečteno: 1221x | Diskuse| Ostatní

jakub dvořák

Necháme se terorizovat??

Nesmyslné ekologické daně, ekoterorismus a papalášství nenažraných, sobeckých primitivů mě už dlouho štve, ale tohle je už na pováženou.

9.5.2011 v 8:10 | Karma: 35,92 | Přečteno: 2496x | Diskuse| Ostatní

jakub dvořák

Jedinej, kdo šlápnul pořádně vedle, je idnes.cz

Jak si vůbec můžete dovolit házet vinu na někoho jinýho? Laskavě si přečtěte, co jste poslední dny psali, a uvědomte si, na základě čeho jste sesmolili takový kraviny.

22.4.2011 v 8:30 | Karma: 30,84 | Přečteno: 2831x | Diskuse| Ostatní

jakub dvořák

6A6 6666

Exkluzivní registrační značka, nebo jenom rudá závist, bledá tváři? Byl snad někdo znevýhodněn, když tuhle značku dostal synáček úřednice? O co byl připraven? Jakou přidanou hodnotu má "pěkná" kombinace čísel?

19.4.2011 v 8:30 | Karma: 17,43 | Přečteno: 2398x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Přes Česko jdou bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  22:48

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Soud rozhodne o kastracích pro změnu pohlaví, Piráti s tím v koalici neuspěli

7. května 2024

Ústavní soud oznámí, zda operace zůstane podmínkou pro úřední změnu pohlaví. Česko je jedna z...

Místo Česka Rwanda? Nejasný osud ilegálních migrantů do Evropské unie

7. května 2024

Migračním paktem jsme udělali důležitý krok k řešení ilegální migrace, ale je potřeba pokračovat....

„Žiju jen z humanitární pomoci.“ Válka vehnala do bídy miliony Ukrajinců

7. května 2024

Premium Kdo se měl před válkou špatně, ten se po dvou letech jejího trvání má ještě hůř. Důsledkem...

Pravda o Vrběticích. Ruští agenti nebyli jen dva a proč mrtví Češi neměli šanci

7. května 2024

Premium Co předcházelo a co následovalo po výbuchu muničního skladu ve Vrběticích v roce 2014? Kolik...

Jak předejít syndromu náhlého úmrtí kojence?
Jak předejít syndromu náhlého úmrtí kojence?

Syndrom náhlého úmrtí kojence (SIDS – sudden infant death syndrome) je doslova noční můrou všech rodičů. V současné době lze tomuto zbytečnému...

  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3111x
jsem svobodný člověk. chci říkat, že svoboda je důležitá, avšak né na úkor svobody někoho jiného.