Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ladyevil_cz

20. 6. 2011 22:31
:)

R^

0 0
možnosti

marka40

20. 6. 2011 12:41
Víte,

ti, kteří mají takový přístup k životu jako vy, tak ti tu maturiatu udělali. Neudělali ji takoví, kteří si myslí, že jim všechno spadne samo z nebe, nebo ti, kdo na ni prostě v hlavě "nemají". A ten, kdo si myslí, že má na  všechno nárok bez jakéhokoliv úsilí, stejně jako  ten, kdo na ni nemá v hlavě, ten ji nemá mít ani na papíře. To ale neznamená, že člověk, který na ni "nemá v hlavě" je méně kvalitním člověkem. Není. Je zase jinak nadaný a má jiné schopnosti, které je dobré využít.  Kvalita člověka nespočívá v tom, jak  vysoké má vzdělání, jako spíše v jeho morálce, přístupu k ostatním lidem, a podobně.

1 0
možnosti

Maura Irena

20. 6. 2011 12:44
Re: Víte,

Však se poučili a to budou cennější lidé, když z toho vyváznou s vítězstvím sebepřekonání a já těm dětem věřím.Nevyrůstali v příznivé době, jsou obětmi nadbytku, což je stejně zhoubné jako nedostatek. Budou moudří!!

0 0
možnosti

Soininen

20. 6. 2011 12:13
No

Ochrana přírody jako středoškolský studijní obor je fajn věc a mohu jen doporučit. Tento obor jsem loni úspěšně absolvoval. Nicméně středoškolské vzdělání je v této oblasti, ne zcela dostačující a uplatnění je co mám informace malé. Proto kdo se chce v tomto oboru nějak prosadit, měl by jít výše a vystudovat VOŠ či raději VŠ kde je spousta studijních oboru zaměřena tímto směrem, navíc specializovaných. Což o středoškolském oboru Ekologie a ochrana prostředí nelze říci, ale člověk pozná jaký směr ho v rámci ekologie a ochrany táhne. Avšak ti co na střední školy nemají ani omylem, by měli jít bez pardónu na učňáky, ty učňáky které stagnují a dnes na ně míří lidé, v některých případech retardovaní, když to řeknu na tvrdo. Já mám krom SZeŠ i učňák a kdoví, třeba mě to zachrání.:-)

1 0
možnosti