Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

jyr

18. 9. 2010 13:39
Pravda ?!

Jednu chvilku jsem sledoval bulvární životy Paris, Lindsay, Agáty a tiše i na nevodu jim fandil. Dokonce jsem sledoval pár filmů s Lindsay. Nebyl to žádný Altman ani Ashby, ale dalo se na to, při souběžném sledování PC koukat. Je to herečka.

O KHM jsem nějak tušil, že to bylo zvíře, byl mi hodně sympatický a četl jsem ho i o něm. Kdybych o BN věděl to, co vím dnes, určitě bych tu Babičku někdy dočetl. Její pohádky jsem četl moc rád, ale ostatní ne. Zblbnutí výukou o ženách spisovatelkách zapříčinilo, že jsem u tabule vymyslel, za velkého řevu spolužaček a spolužáků, novou Robinszonku, učitelka mě před pětkou nechala kecat a ještě mě povzbuzovala k většímu výkonu. Pak se jen ptala : "Četl ?", "Ne."  "5".

Před maturou jsem měl noční můry z Majerových & spol.. !!!ČAPEK!!!!

A miluju jakoukoli trachtaci a atrakci, která se děla a  děje zásluhou a okolo mých ikon Áni a Tatiány. Miluju, pochopitelně, nekriticky a platonicky i obě ženy.

0 0
možnosti
JL

jyr

18. 9. 2010 16:00
A nevešlo se a do hlavy přišlo.

Kde je zcela jasné heslo : SEX-DROGY-ROCK AND ROOL ? SEX-CHLAST-BIGBÍT ?

Který to slavný umělec od začátku věku Ovocného Netopýra tuto zásadu nectil ?

Před začátkem věku ON užívaly PPPC, malíři (a ostatní)  drogy a určitě sex !!

O nudném sucháči bych si nechtěl ani nic přečíst. Po uvolnění análů !! Lidstvím se umělec přiblíží člověku, ne sterilními bláboly.

0 0
možnosti
H

Hufner

17. 9. 2010 9:41
Jaké soukromí?

.... soukromí lidí veřejně známých.....Jaké soukromí, když se některé naše héééérečky a zpěěěěvačky producírují na veřejnosti polonahé???Jaké soukromí, když se tyto malířské potřeby každou chvíli chlubí s kým právě spí??? A proč by bulvár nemohl napsat o herci alkoholikovi, že už byl několikrát na protialkoholním léčení???;-D;-D;-D

0 0
možnosti
IM

Irena Maura

17. 9. 2010 11:20
Re: Jaké soukromí?

Herečky a zpěvačky se producírují tak, jaká je objednávka lidí, aby se na ně koukali. Když přijde v krásných a slušných šatech, tak si ji nikdo ani nevšimne. A myslíte si, že to, co se o nich píše je pravda? Nebo se tak zvyšuje poptávka po jejich produkcích? Slušná holka - co by se o ní dalo asi psát, aby se o ní zajímali? Že vencí pravidelně pejska a zalévá kytky na okně? Herec alkoholik - to je jejich věc a ne lidí. A je to vůbec pravda?VR^  

0 0
možnosti