Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

alex hart

15. 4. 2011 11:30
Milá Ireno Mauro,

pokud byste chtěla někoho z těch mafií, co nakládají s veřenými penězy, nějak  kontrolovat a skutečně zamezit tomu věčnému rozkrádání, máte v zásadě jen tyto možnosti: 

.

1)  Na oko usilovně kontrolovat, ale ve skutečnosti jen kontrolu předstírat a nic nenajít. To je ostatně v propletenci paragrafů a složitých interních pravidel asi ten nejčastější případ, ale nic tím kromě své kapsy nevyřešíte.   

2) Být nekompromisní ale férová, postupovat proti rozkrádání tvrdě, ...  ale nechat se tou mafií dříve či později zlikvidovat, protože jim boříte jejich koryta a oni si rozhodně nebudou lámat hlavy nad tím, že vaše likvidace je protizákonná... 

3) Rovnou ty hajzly střílet, což by bylo nejefektivnější a současně odstrašující i pro ty ostatní hajzly, ale je to protizákonné. Tak si vyberte. Obávám se, že pokud do toho nechcete jít opravdu natvrdo a o život, tak že jde jen o mlácení prázdné slámy.

0 0
možnosti
IA

Maura Irena

15. 4. 2011 19:50
Re: Milá Ireno Mauro,

Alexi, psala jsem o veřejných rozpočtech, kriminalita bílých límečků je jiná kapitola, s tím mým článkem to nesouvisí, ale přesto vám děkuji za názor a přeji krásný večer. V

0 0
možnosti