Diskuse

Stopař

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

jyr

18. 9. 2010 22:45
Trošičku ten Váš náskok srovnám.

Jezdil jsem hodně hodně stopem, tak jsem stopaře i bral. Za prahou na DÁLNIC na Brno stopovala pěkná. Hned začala o úplatném sexu. Zajel jsem ke krajnici, zastavil a docela sprostě ji vyhodil. A v té chvílce zafungovalo, že jsem jel zrovna v šéfově Scorpiu 2,9. Černé auto mě sledovalo a protože DÁLNIC byla dost plná, povedlo se mi ztratit se na Velké Popovice.

Na DÁLNIC za Chebem (pár let uplynulo) stopovala pěkná. Neotvíral jsem dveře, jen sundal okénko a řekl : Úplatný sex nebude. Trochu se urazila, řekla že jen chce do Sokolova. Nakonec nasedla a jen jela se mnou do Sokolova.

Vidím, že váš příběh je lepší. Ani kdyby cenzor dovolil dopsat příběh z od Prahy, do konce v Benešou, nebyl by stejně lepší Vašeho. Lepší nemůžu zrovna nahradit.

0 0
možnosti
IM

Irena Maura

19. 9. 2010 1:59
Re: Trošičku ten Váš náskok srovnám.

Se mou nechce nikdo jezdit. Alespoň ti ne, kterým ještě trochu záleží na životě. První autoškolu jsem dělala v Lybii. Učila jsem se jezdit mezi plechovkami od okurek. Pak jsem havarovala v poušti, když jsem jela pro manžela, který tam řídil vrty. Z auta mne tahali Tuaregové, kteří jeli náhodou kolem. Manžel mne pozoroval z dálky,chtěl mne jako řidiče diskvalifikovat na místě. A protože je v Lybii málo zábavy, tak si o mém cirkusovém vystoupení v poušti povídali všude možně. Dnes jedu bezpečně. Ale nikdo mi to nevěří. Mají smůlu, mohli by po cestě poslouchat Mozarta. ;-D;-D

0 0
možnosti
JL

jyr

18. 9. 2010 16:41
Dobře vypointrováno, vyretrývrováno, ....

0 0
možnosti