Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chytry.Levicak

25. 11. 2011 11:17
pan prezident

odepíše vše pravicového! od roku 2007 podepsal snad všechny sociální zákony, které navrhla vláda. Jde mu jen o to ušetřit peníze rozpočtu. A jaký to bude mít dopad na lidi už ho nezajímá.

0 0
možnosti

Olinček

25. 11. 2011 6:45
Sociální deforma.

Pan Drábel si myslí že zákonem o sociální službě sníží nezaměstnanost nésníží ještě se zvýší, proč?  Protože proč by nemocnice, ústavy, a další zaměstnavatele platili řádneho zaměstnance když jim bude dodávat zaměstnance ŮP kteří jim budou muset ty práce dělat zadarmo v rámci sociální služby aby nepřišli o podporu v nezaměstnanosti. Včera se v pořadu Máte slovo pan Drábek vyjádřil v tom smyslu že Zákon o sociální službě rozšířil i na další zaměstnavatele než jenom státní to znamená i na soukromé podnikatele, To znamená že i podnikatel může UP požádat o zaměstnance aby pro něho vykonával sociální službu, proč asi. Doteď nezaměstnaný člověk mohl vykonávat práci jenom pro obec, od 1.1.2012 bude muset pracovat i u soukromého zaměstnavatele  proč asi?

0 0
možnosti

Maura Irena

25. 11. 2011 6:55
Re: Sociální deforma.

Je to celý se podivný., každou chvíli o tom mluví jinak a nemá to zeštelovaný. Myslím, že bude z toho leda průser. Já si zatím závěry nedělám. Nebo se spíš bojím je dělat. ;-D

0 0
možnosti