Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Žadatel

2. 8. 2011 23:43
Posudkoví lékaři mají na uzdravování jednoduchý trik

R^Onemocnění se zařadí do jiné kapitoly příslušné vyhlášky, kde je podobné onemocnění, ale s nižšm procentním hodnocením snížení schopnosti soustavné výdělečné činnosti. V případě žaloby, a s tím souvisejícím přezkoumáním u posudkové komise MPSV, komise samozřejmě posudkáře OSSZ podrží, protože vydání nepravdivého nebo zkresleného posudku je trestným činem podle § 350 trestního zákoníku.

0 0
možnosti

ortles

2. 8. 2011 9:01
Znám spoustu invalidů s důchodem

kteří vrcholově sportují!!, pracují legálně i nelegálně.

Dřou na svých políčkách, jezdí stovky km auty.

Já pracovala 45 let, důchod mám stejný jako mladý feťák například.

0 0
možnosti

Maura Irena

2. 8. 2011 9:12
Re: Znám spoustu invalidů s důchodem

Já znám invalidy, na které se vykašlala rodina a mají sakra těžký život, aby se dokázali obejít bez pomoci blízkých. Nezbývá jim, než věřit, že jim pomůže společnost. Nemůžete házet všechny do jednoho pytle. Jsou lidé, kteří jsou trpící a na ty je třeba vidět, nezahrnovat je mezi podvodníky, kteří svým přístupem omezují soucit společnost.

0 0
možnosti

PeTaX

2. 8. 2011 8:23
Karma jako hrom

R^

0 0
možnosti

Maura Irena

2. 8. 2011 9:10
Re: Karma jako hrom

V

0 0
možnosti

Edmund Černá Zmije

2. 8. 2011 8:13
Tak dlouho jsme tolerovali vyžírky

až jsme byli postaveni na jejich úroveň. Ano, je v tom určitá logika. Pokud před špatností lidé zavírají dost dlouho oči, špatnost přestane být rozlišitelná.

-

Tahle vláda je k politování. Pouští se do řešení problémů, kterým se předchozí vlády vyhýbaly, ale žádná dobrá řešení nemá, proto je výsledkem řada špatných a sporných kroků a v mnoha případech zhoršení situace. Na obranu těchto packalů lze říct pouze to, že jiné vlády nebyly lepší (a nejspíš ani nebudou), jen se určitým problémům vyhýbaly pod heslem "kdo nic nedělá nic nezkazí". 

-

Ve výsledku bych přeci jen našel něco pozitivního. Budeme muset přestat spoléhat se na stát, že vyřeší naše potíže. Evidentně nevyřeší a budeme rádi, když nám nepřidělá další. Naučme se žít bez neustálého očekávání, jak stát pomůže a co za nás vyřeší. Protože stát bude pomáhat stále míň.

0 0
možnosti

energetik22

2. 8. 2011 6:12
Podepisuji. Jak chcete řešit pozitivní diskriminaci flákačů?

Jedinou možností je, procházet bary, hospody, herny, platební kartou namísto peněz v hotovosti nuceně platit byt a poplatky a naprosto zrušit možnost platby za alkohol  a cigarety. Pak je nějaká šance. Že to přinese zvýšenou kriminalitu, aby na chlast a cigára bylo, to je druhá věc, tam musí začít platit americké zákony o sebeobraně a ochraně majetku. Pokud se Vám tohle povede prosadit, tak smeknu klobouk (obrazně,budu ho mít leda tak v rakvi a jedině bez mého souhlasu). Krásný den bez vztahovačných lidí a bez parazitů !

0 0
možnosti