Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

jyr

11. 9. 2010 22:34
Projekt pravěkých psychických cestovatelů 3 není přístupný.

Svou první a jedinou manželku a matku svých dětí jsem si vychoval od koťátka (16) a žil s ní asi 20 let. Dal jsem jí všechno, aby se mohla rozvinout a pak jsem to neunesl. Odstěhovala se ode mě s dětmi a vším co si chtěla vzít na druhý konec republiky. Dlouho jsem nechtěl rozvod a nakonec jsem povolil a zatajili jsme oba poslední (několik) milování, aby ve své práci nebudila veřejné pohoršení a byla raději už rozvedená. Nikdy jsem nebyl věrný a jen jednou jsem to z blbosti přiznal. To už nikdy neudělám.

Někdy je třeba odetnout vztah rázně, aby po pár létech se mohli oba setkat, jako rodiče dětí a my se setkáváme (už je znovu vdaná) všichni a při vaření (tataráky, grilování, atp.) jsme zase tým, který vytvoří neskutečné dobroty. 

Už v době odloučení od manželky mě sbalila studentka, dcera psycholožky, které jsem dělal asistenta a měl s ní pletky.  Od začátku věděla, že děti a svatba se mnou nehrozí. Bylo to krásných 8 let, nejprv se studentkou a pak MUDr.Bc.

Raději bych psal k PPPC-3

 

0 0
možnosti
JL

jyr

11. 9. 2010 23:33
Re: Projekt pravěkých psychických cestovatelů 3 není přístupný.

Diskuze k PPPC - 3 není přístupná, gde se stala chyba ?

Na jevicka.blog.iDNES.cz se podívejte, jak přibližně vypadala moje první a navždy jediná manželka a jediná matka mých dětí v 16.

0 0
možnosti