Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jyyy

10. 11. 2010 15:07
Hlas lidu, hlas Boží...Ale kterého Boha ? Není to trochu

nesmysl ?

Co ze života, když nedělám, co mám rád a co mě baví ?

Osobně si myslím, že nejde reálně někde něco žít a vůbec nikoho neomezit. To bych musel žít sám na celém světě. Raději NĚGDE NĚGDY  přesáhnu.

Je to zase krásně sepsáno, jen ta cesta ve středu mě opravdu nikdy nezajímala.

0 0
možnosti

Irena Maura

10. 11. 2010 15:17
Re: Hlas lidu, hlas Boží...Ale kterého Boha ? Není to trochu

Já vím, že vás to nezajímalo. Ale mně to tam vedlo. V tomto se sobě nepodobáme.

0 0
možnosti

jyyy

10. 11. 2010 14:46
Při Vašem zaměstnání musíte mít vysoký morální kredit,

mravnost a cnost, pokud jste takto schopna uvažovat. Nemít v tomto oboru i některých dalších rodinné přátele, těžko si můžeme dovolit, jejich služby používat. Když jsem bydlel v různých, od "rodného" vzdálených městech a potřeboval nějaké služby v těchto oborech, bylo "levnější" si něco nastudovat a risknout, že to je FŠECHNO, co je třeba. Vycházelo mi to. Když jsem byl aktivní OSVČ, dělal jsem FŠEM úřednicím, s kterýma jsem musel jednat, každý rok neodvisle od datumu "MDŽ". (Dělám to už zase, úřednicím, po tom, co mi nezištně pomohou.) Po pár létech jsem se třeba dozvěděl, že se už těší, až tam dle zákonů na poslední chvíli přijdu jak velká voda, zase s prázdným formulářem a budou se, po dobu vyplňování, smát až nebudou moci psát. 

0 0
možnosti

jyyy

10. 11. 2010 14:19
A protože jsem zvyklej šťourat do FŠEHO, zeptám se Vás :

Nebyla to náhodou otrokářská společnost ? Nebylo mimo ctnost a ostatní velebené vlastnosti filozofů stýkání se sexuální s dětmi obou pohlaví z neobčanských skupin ? Hetéry na každém kroku ? Bylo zabití, zneužití otroka trestné ? Šlo otroka vůbec zneužít ? Nejsem v této problematice příliš zdělán. Pokud zase šťourám, kde není dno .....

0 0
možnosti