Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

cojanato

29. 5. 2011 17:38
Pozdě,....

ale přece.R^:-)

Vracím se zase pomalu k Vašim článkům, dýchá z nich rozvářnost a zdravá naděje. Relaxuji.

0 0
možnosti

Maura Irena

3. 6. 2011 18:36
Re: Pozdě,....

Děkuji. Tak jsem naplnila svoje přání, aby lidé u nich relaxovali a bylo jim příjemně.V

0 0
možnosti

enpassant

22. 5. 2011 7:48
Pokus o analýzu

Autorka se pokusila o analýzu, ale je vedle, protože si odporuje sama v rámci článku. Co jiného byla VV než amatérismus, ačkoliv autorka píše: "... Naštěstí je v naší zemi dost vyspělé obyvatelstvo a neprojevili nikdy občanský amatérismus, aby mávli jen rukou a nechali konat politiky bez své bdělé pozornosti...." Poliltici konají již ve fázi před volbami a velmi viditelně při volbách a občané zcela amatérsky volili zřetelně populistickou stranu. Například Hitera také později prakticky všichni odmítli, ale za vyspělost německých voličů se to nikdy neuvádělo.

0 0
možnosti

Maura Irena

22. 5. 2011 16:31
Re: Pokus o analýzu

Děkuji, ale občané volí podle programů a ten sliboval odstranění korupce, tedy dost tíživého problému.Tak to zkusili, jestli ty nové strany, které se tu ještě nepromenádovaly, s tím něco dokáží udělat. Chtějí výsledky a pokud se nedostaví, vyberou si takové strany, které jim je dodají. A že lidé chtěli zmírnit korupci, to je snad poprvé, kdy šlo k urnám víc lidí, než kdy jindy.Lidé vyslovili vůli. Neřekla bych, že je to amatérismus voličů, zatím volí ty strany, které mají program zaručující demokracii a odstranění problémů, které demokracii hubí.

0 0
možnosti

nabuk

21. 5. 2011 21:21
Taky v podstatě souhlasím

0 0
možnosti

nabuk

21. 5. 2011 21:45
Re: Taky v podstatě souhlasím

přesto si myslím, že tohle je dobrá země pro život. Možná, že dáváme politikům ve svých životech a hlavně myšlení až moc velkou důležitost, určitě větší než by si zasloužili a než by bylo pro naše duševní zdraví žádoucí. Jsou to v podstatě neužiteční příživníci, tedy většina. Já vím, že ovlivňují kolik máme v peněžence, ale když se na to podíváme jenom trošku z nadhledu, tak si musíme přiznat, že drtivá většina z nás vůbec není chudá. Máme víc, než potřebujeme, nebo prostě to, co potřebujeme. Že chceme víc a víc je častý jev, nemyslím si však, že zdravý. Tím samozřejmě neříkám, že bychom si to měli nechat sebrat nenažraným státem, je správné se ozvat. Jen mě zarazilo, a s tím polemizuju, to že jsme díky Bohu takoví úžasní materialisti, nebo jak to tam bylo (jinými slovy). ;-)

0 0
možnosti

TondaN

21. 5. 2011 19:46
souhlasím

sám nejsem systematikem,takže bych to takhle nedal dohromady:-)R^

0 0
možnosti

Maura Irena

21. 5. 2011 19:57
Re: souhlasím

Ale dal, věřte tomu. Děkuji a přeji krásný večer,V

0 0
možnosti