Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Lady Humussprey

14. 1. 2012 15:02
Za velké umění ve styku mezi lidmi,

já považuji naučit se jim úplně v klidu a bez emocí říci "NE".Nejlépe se je laskavě na dotyčného podívat, usmát se a zavrtět hlavou. Toto umění člověka neobyčejně osvobozuje a vnáší klid do duše. To žadatele zaskočí, protože přišel nažhaven a chce se hádat. Ztiší se tedy i on a zeptá se proč? Nejvíce se mně osvědčila odpověď, "Protože by ti to nebylo ku prospěchu a navíc já tohle nedělám". Počátek této léčby okolí se setká se mstivou nenávistí, protože nejhorší nepřítel, je bývalý přítel. To se však srovná, vymění se přátelé a život se náhle rozjasní a zklidní. Nastanou však v životě chvíle, kdy člověk se žadatelem sám. Potom radím neotravovat, ale klidně se posadit a popřemýšlet, kdo by mohl být společný přítel můj i člověka od kterého potřebuji službu. Takovému já říkám pracovně "katalizátor". Tohle jednání, které jsem si osvojila má však velké úskalí. Nechcete, aby takto musely jednat i Vaše děti a tak se stalo, že syn měl minulý týden soud a přes naučené věty, tam mluvil pravdu.

0 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

14. 1. 2012 15:12
Re: Za velké umění ve styku mezi lidmi,

Už jsem Vám myslím jednou psala, že v širší rodině máme dva právníky a tak soud vyhrál a to i proti své vůli. Je to hrozné pomyšlení, že já nikdy nebudu moci být taková ta babka s psíkem, která si čte v parku noviny.

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

14. 1. 2012 9:11
A přečetl jsem si ještě jednou...

...zvláště pak poslední část blogu :-) Přesné...tohle jsou hodně hloupé situace a člověk snadno přijde o...přáteleR^

0 0
možnosti
IA

Maura Irena

14. 1. 2012 11:56
Re: A přečetl jsem si ještě jednou...

A lidé to nepovažují za aroganci, ale posunuli to do běžného a únosného chování. Je dobré takobému člověku naznačit, že to není pro tebe žádné řešení a že děkujete. Rozcházet se lidé nemusí a přátelství se nemusí rušit, ale je potřeba stanovit meze. V

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

14. 1. 2012 9:08
Tohle téma...

...je mi blízké :-) A hezky rozepsáno R^

0 0
možnosti
IA

Maura Irena

14. 1. 2012 11:57
Re: Tohle téma...

díky

0 0
možnosti