Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

17. 1. 2011 10:16
trochu rozdíl

Kdo chodí s dítětem do přírody., nechť  s nimi jde do přírody.Kdo je vodí k dětskému hřišti, kde si děti hrají na pískovišti, ten si tam stejně na lavičku, chvílí dítě pozoruje a pak si stejně popovídá s dalšími rodiči.Že mu tak ještě někdo nabídne kafíčko, na tom nic nemění...:-)

0 0
možnosti
IA

Maura Irena

17. 1. 2011 11:14
Re: trochu rozdíl

Víte, to máte tak. Můj synovec má grunt a polnosti, zahrady, pěkný sádek, tři děti, malé, které by na první pohled mohly mít úžasný výběh. Ale ony se nudí, protože i když jsou venku, tak jsou pořád v jednom prostředí. A protože se nudí, tak opravdu zlobí, perou se, hádají se, tahají se o hračky, křičí, což zase není dobré pro domácí zvířata, když si je už pořídili, protože se pak chovají agresivně.

Jejich přátelé k nim chodí na pravidelné návštěvy s dětmi. Takže je vlastně lokalizují na jedno místo, i když se domnívají, že se mohou "vyblbnout" a přitom jsou na dohled. No nemyslím si, že to je cílem nějaké výchovy, aby se děti "vyblbli" a doma byl od nich klid. Já jsem proto, aby rodiče s dětmi co nejvíce komunikovali a učili je dovednostem, aby byli s nimi co nejvíce v kontaktu a utužovali vztahy mezi sebou navzájem a že si vezmou dítě a jdou se bavit se svými přáteli. Ale možná, že je to špatný názor. Asi neprojde, že ne?

0 0
možnosti
DT

damaxxl

17. 1. 2011 1:45
Bohužel máte pravdu

Do hospod nechodím, tak nemám potřebné  známosti

0 0
možnosti
IA

Maura Irena

17. 1. 2011 1:55
Re: Bohužel máte pravdu

tak abyste to změnil ;-D

0 0
možnosti