Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A bojím, bojím. Co myslíte, zemřete dříve nebo později, budete-li používat roušku? A zemřete dříve či později, pokud budou roušku používat jiní?

Brýle v autě také si nasazujete, aby vy jste nevrazila do jiných. A také budete nějak přemýšlet, jak zajistit (i nařízením a pokutami), aby ti i ostatní tupozrací řidiči nevrazili do vás. Je to stejné omezení jako rouška a nikomu už to nepříjde divné.

1 0
možnosti
IA

Díky. Já jsem řešila, jak čelit očkování a uvažovala jsem, co mi dala a brala rouška. Zkrátka jsem filosofovala o roušce, což je zajímavé téma. Došla jsem k názoru, že nejde o samotné částečné zahalení, ale o princip. Teď je třeba ho jasně promyslet.

1 0
možnosti
Foto

Jak rozlišit z různých názorů lidí, kteří se pasují do řad odborníků, kteří jsou podle občanského zákoníku odpovědní za následky svých výroků, co je pravda nebo jen názor?

Zdroj: https://irenamauranovotna.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=756702

Který paragraf toto řeší.? A neexistuje dilema názor versus pravda. Názor je vždy součástí pravdy, protože ta navlékaná jako korálky na niť je celek. A v tom případě i nepravda je součástí pravdy.

1 0
možnosti
IA

§1 odst 5 (1) Kdo se veřejně nebo ve styku s jinou osobou přihlásí k odbornému výkonu jako příslušník určitého povolání nebo stavu, dává tím najevo, že je schopen jednat se znalostí a pečlivostí, která je s jeho povoláním nebo stavem spojena. Jedná-li bez této odborné péče, jde to k jeho tíži.

1 0
možnosti