Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Barkynson

15. 9. 2012 18:32
a to nedávno vypouštěla

do světa fámy, že nemá zapotřebí blogovat a diskutovat, tvrdila, že jsem lhář, když jsem ji napsal, že se slepě zastává a propaguje lumpa D.Ratha.Psala mi, že požádala okamžitě za mé nařčení redakci o smazání blogu, že prý si její moudra nezasloužíme....A ejhle..teď zase tohle...a už je mi zase blivno...;-O

1 0
možnosti

kladivo a srp, poroste ti hrb

9. 9. 2012 22:51
Paní autorko, píšete blogy často?

?

2 0
možnosti

kolos.veliky

10. 9. 2012 7:09
Re: Paní autorko, píšete blogy často?

Vždy, když je potřeba ztratit dobré slovo za Davídka.

Vždyť on je chudáček nevinný a ty miliónky mu do krabice a domů naskákaly samy. Ale co, on smí krást, vždyť je náš.

1 0
možnosti

Gmurr

9. 9. 2012 11:50
prosim vasvazena pani jdete do sebe!

Takže vy si myslíte, že by neměl mít právo na obhajobu?

vlákno Maura Irena v 0:38 reagovat

nebo

"Prehledla jsem ze byl odsouzen".

Odsouzen bude ale jeste neni (soud logicky cti presumpci neviny, nikoliv obcan) a pravo na obhajobu mu absolutne nikdy nikdo neuprel. DOkonce se sam mohl obhajovat 2x verejne a bylo to v televizi jako zive vysilani.

2 0
možnosti

fryč

9. 9. 2012 12:42
Re: prosim vasvazena pani jdete do sebe!

vystoupení ve sněmovně není obhajoba, ale vysvětlení zda vydat k trestnímu stíhání, či nikoliv. Sněmovna není soud.

4 0
možnosti

strycek-Joe Ltd.

9. 9. 2012 11:47
Projev dr.Ratha byl excelentní

to dosvědčuje neuvěřitelná mediální podrážděnost a běsnění propagandy následně po jeho vystoupení. Jsou-li práva obviněného systematicky porušována již před tím, než vůbec začal soud, pak je jasné, že se spravedlnosti panu dr.Rathovi v tomto režimu nedostane. Obyčejný diskutér iDnes, který se tetelí radostí nad cizím neštěstím je jenom hlupák, avšak redaktor veřejnoprávní televize, ten dobře ví, co činí, a je tedy darebák Rv

6 0
možnosti

fryč

9. 9. 2012 12:44
Re: Projev dr.Ratha byl excelentní

Myslím. že se koná na pokyn mafie, redaktoři jen plní zadání. Jsou uzavřeni v kruhu.

2 0
možnosti

Gmurr

9. 9. 2012 11:41
prominte, ale s tou Horakovou

myslite vazne? Ze se s ni Rath fakticky neprirovnal ale SROVNAVAL "politicke ovzdusi" !??? To snad nemyslite vazne? Vite co se delo v padesatych letech?

Rath je manipulant, nestydata osobnost, narcis. nechapu jak mu muzete skocit na lep?

3 0
možnosti

Pic Club za kopějku

9. 9. 2012 11:55
Re: prominte, ale s tou Horakovou

Paní JUDr. Novotná (Irena-Maura A.) myslí všechno vážně.

2 0
možnosti

pavel kula

9. 9. 2012 10:54
pan blogger Kula neunesl....

Nač ta silná slova, paní kolegyně. To vyznělo hnedle tak, že jsem neunesl situaci, vzal samopal a šel vystřílet poslaneckou sněmovnu, nebo tak něco :-) A přitom mě jenom ta Rathova drzost zvedla tlak i žaludek, tak jsem se z toho vypsal. A ještě něco, píšete, že každý člověk má právo se hájit. To je sice pravda, ale měl by se hájit u soudu. David Rath nejdříve sám požádal o vydání a poté dobu, kterou měl určenou k vysvětlování, využil k oné trapné exhibici a k dalšímu osočování bez důkazů. Přeji hezký den

4 0
možnosti

Pic Club za kopějku

9. 9. 2012 11:15
Re: pan blogger Kula neunesl....

Uvidíme, jak to unese maskovaný ultralevičák, populista Franta Matějka, až se dr.Maura do něho pustí.:-) Jestli se ovšem vůbec pustí, když jde o slavného Blogera roku.

1 0
možnosti

duda

9. 9. 2012 8:51
Vážená,

nikdy jste nemohla být u hrobu M. Horákové. Jedině jste mohla být na Vyšehradě u tzv. fiktivního hrobu M. Hotákové, protože se nikdy nenašel  její popel, ani se neví kde můře být. Mohla jste se klanět pouze těm kteří tam byli skutečně pohřbeni. Národní socialisté kteří umřeli v exilu. Petr Zenkl s chotí, Vladimír Krajina, Růžena Pelantová atd.

5 0
možnosti

Pic Club za kopějku

9. 9. 2012 10:47
Re: Vážená,

R^ správná připomínka! Ona autorka Irena Maura A.Novotná (JUDr.) se s případem M.Horákové dokonale seznámila, ale taková "maličkost", jako chybějící ostatky nebohé oběti a neexistence skutečného hrobu (vybudován pouze kenotaf), jí lehce unikly.Hlavně, že rozumuje a přemílá názory jiných autorů ke kauze Rath.Rv

Symbolický hrob M.H. lze nalézt ZDE:

http://foto.mapy.cz/139764-Simbolicky-hrob-Milady-Horakove

2 0
možnosti

Jadap

9. 9. 2012 1:15
Přiznám se, že by mi dělalo velké potíže

hledět na D. Ratha jako na nevinného, přestože má člověk ctít presumci neviny. Je to těžké u člověka, který vynikal na veřejnosti svou arogancí, hulvátstvím, škodolibostí a lhaním, který si ve svém teritoriu jako hejtman budoval samoděržaví, mstil se těm, kteří byli závislí na jeho blahoskonnosti a neprojevovali vůči němu patřičnou loajalitu a který byl nakonec přistižen při úplatku. Na druhé straně nekultivované kopání do člověka, který je v pozici přemoženého, není dobrá vizitka pro ty kopající. Přesto se domnívám, že kritika obhajoby D.Ratha, kterou adresoval veřejnosti, je potřebná. Vůči demagogii a lžím se má společnost bránit. Proto přirovnání D.R. ke Goebbelsovi považuji za adekvátní.

4 0
možnosti

Maura Irena

9. 9. 2012 2:29
Re: Přiznám se, že by mi dělalo velké potíže

Víte, to máte těžké. Já jsem zažila v životě všelijaké lidi, kteří, pokud měli tu moc, se nahoře klaněli, dole šlapali, snažili se ničit schopnější, přezíravě se chovali k těm, kteří neměli tu patřičnou váhu, aby se úspěšně bránili, prostě všechno to, co považujeme za odporné a hnusné, nepatřičné a zlé. A nakonec - když šlo o ně samotné, kroutili se jako hadi, lhali a snažili se vymlouvat. Já stojím za tím, aby se taková kauza řídila podle práva a to také se dobralo k pravdě a spravedlivému odsouzení trestného činu. Ono nejde pouze o Ratha, ale o úroveň celého procesu. Ten teprve ukáže, jak jsme schopni dalece čelit takovým problémům, jako je korupce a zneužívání moci v jakémkoliv smyslu. Dávám vám za pravdu, že je třeba se bránit proti všemu, co snižuje kvalitu a úroveň demokracie, co snižuje lidskou důstojnost a úroveň mezilidských vztahů - ale v každém případě. Tato kauza by neměla dostat lidi na úroveň těch, co kamenují. Děkuji Vám za příspěvek.

3 0
možnosti

Aaron71

9. 9. 2012 1:00
Karma

!

2 0
možnosti

RoKo 1

9. 9. 2012 0:14
Rath nemá co hájit.

Pan Kula to dnes popsal celkem správně. Rath se snaží pouze manipulovat veřejným míněním, protože má na rozdíl od "obyčejných zlodějů" jisté postavení. Jenže, dle mého to je jenom o to horší. Jsou zloději, kteří kradou z pocitu, že musí, aby přežili. To on opravdu nemusel. Tohle se hájit nedá! Já vím, že jsou i jiní, kteří třeba kradou ještě víc, ale tím se argumentovat prostě nedá. On tam není omylem, on je tam naprosto oprávněně.

9 0
možnosti

Maura Irena

9. 9. 2012 0:39
Re: Rath nemá co hájit.

Aha, jen jsem přehlédla, že byl už odsouzen.

1 0
možnosti