Elvis Aaron Presley žije

Na youtube.cz najdete mnoho diskusí o tom, zda Elvis, idol a zajisté i jeden z velkých umělců své doby, žije. Dala jsem si tu práci a sledovala jsem celý seriál, který vypráví o nesmiřením se s jeho smrtí. Předkládám vám jeden z důkazů, co dokáže technika, aby přivedla na prkna, která znamenají svět mrtvého, ale přeci žijícího. http://www.youtube.com/watch?v=demh7Whc96s&feature=related

Elvis Aaron Presley zemřel 16. srpna 1977. Jeho život je, z mého pohledu mementem pro ty, kterým je talent osudem. Od jeho smrti, a to je dlouhá doba, lidé neustále udržují jeho památku a tím jeho hlas zaznívá stále z médií, jakoby skutečně žil. Opravdu, nedávno jsem navštívila kino. Vyjela jsem do patra, kde jsou zřízeny malé kavárny. Bylo tam hodně lidí. Hledala jsem místo, a pak i prodejnu, kde nabízeli kromě občerstvení i kávu. Z reproduktorů hrála příjemná hudba, kterou jsem poslouchala neposlouchala, protože jsem se soustředila na něco jiného a najednou se  mi ušima i srdcem prořízla tato píseň:

http://www.youtube.com/watch?v=QrojFR7jM9E

Vyhrkly mi slzy. Bylo to tak neskutečně opravdové, ta atmosféra a všechno, co jsem pociťovala, aniž jsem si to chtěla přiznat, natož uvědomit.

nějak se stydím, že jsem letos zapomněla na 16. srpen, výročí jeho smrti. Ale tak často poslouchám jeho hlas, že si ani neuvědomuji, že už dávno není. Tak proč slavit jeho výročí?

Tedy, tuto píseň si zazpíváme spolu. Určitě se v ní, Elvisi, oba najdeme.

http://www.youtube.com/watch?v=MYjnjvZbAKY

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Irena Aghová | sobota 21.8.2010 19:37 | karma článku: 15,91 | přečteno: 1863x
  • Další články autora

Irena Aghová

Sírachovec

29.3.2023 v 14:48 | Karma: 10,50

Irena Aghová

O svědomí

19.8.2022 v 10:23 | Karma: 13,07