Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O36t97a79k38a65r 18S88e53k19l

12. 2. 2016 21:14

V podstatě souhlasím , mám ale jednu dosti podstatnou poznámku. Totiž - kolik lidí je vlastně schopno a ochotno o Vašich tématech uvažovat a nota bene situaci pochopit. Osobně to odhaduji do 5-ti %.

Zrekapilulujme si , co rozhodlo několik posledních voleb. Kubicova zpráva , zdravotnické poplatky , u prezidentských voleb spavost jednoho a lživost druhého kandidáta.

Čili - poměrně marginální věci. Nyní s pravděpodobností hraničící s jistotou to budou imigranti. No , zatím jich tu máme řádově desítky. Uznávám i sdílím Vaši starost o osud nejen ČR , ale i Evropy či lidstva v souvislosti s (?) oteplováním , ale obávám se , že volby opět rozhodně nějaká ptákovina - viz výše.

0 0
možnosti
Foto

Irenko, napsala jsi to moc pěkně. Jen bych tam doplnil a musí mít zájem na správě věcí kolem sebe. Mnozí jsou však otráveni všemi těmi půtkami. Irenko R^

1 0
možnosti
IA

Děkuji Pavle, na tvou připomínku: proto jsem tak mluvila o tom osobním postoji k veřejným věcem. Být otrávený je sice běžné, ale člověk by si neměl strčit ruce do kapes. Asi tak.V

1 0
možnosti