Diskuse

Danajský dar

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jyyy

13. 10. 2010 21:41
Danajský dar

Můj otec, kterého jsem právě před pár týdny měsíci vyléčil z polymorbidity, měl poslední infarkt asi před 35 léty. Snad od mlada měl "dar", že když potká člověka, který má vzápětí(pár dní, hodin)umřít, vidí to na něm. V desítkách případů. Jeho zcela materialistická výchova se nedokázala srovnat se skutečností, že na začátku bylo slovo. Možná, že z rozporu mezi výchovou k přesvědčení a praxí ty patrně tři infarkty tehdy dostal. Díky možná stejnému andělu strážnému, který se při mém rychlém životě staral o mě, to s 30% ejekční frakci srdce dožil do dneška a doufám bude ještě v životě pokračovat.

Moje dvě dospělé děti mají po dědovi na půl půlku Zámečku 2x 2x170 m s obrovskou zahradou a prostorem před, po dědovi na půl půlku vilky, půlku mám já, na půl nějaké pozemky. Děda, dle lékařů, skutečně umíral na spoustu chorob a prakticky jsem ho donutil vzdát se majetku ve prospěch vnoučat. Jednoho právníka jsem vyzpovídal v hospodě a díky nabytým znalostem snížil náklady na jednu čtvrtinu.

0 0
možnosti
IM

Irena Maura

19. 10. 2010 23:20
Re: Danajský dar

" Od mlada měl dar...."

To je opravdu danajský dar, opravdu. Bojím se říci, že to poznám taky na člověku, ale ne z mých duchovních příčin, ale podle barvy kůže pod očima a z očí. Vždycky, to bohužel vyšlo. Ale já to vědět nechci ...K čemu je to dobré? Jeden jasnovidný mi vyprávěl, žil v Brně, jak ho ta jeho schopnost trápí. Naposledy jsem to poznala na tatínkovi a tak jsem se tu noc, když odcházel, jen modlila za něho s takovou silou, že jsem byla tři dny totálně vyčerpaná, ale "přišel se za mnou ještě rozloučit" však víte, jak se to děje. V tomto případě se dobře necítím.

S tím domem jste udělal dobře. Někteří lidé potřebují se osvobodit od majetku a zvláště, když se o něho musí starat. Ale záleží na povaze. Někteří lidé se nechtějí čehokoliv vzdát, protože se bojí samoty a pojišťují si, že je budoucí dědici budou navštěvovat. V

0 0
možnosti