Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

rudaz

3. 6. 2011 0:06
Džungle předpisů

Dal jsem karmu, ale - mohou uvedená, zestručněná pravidla siln.provozu si zapamatovat děti? Kam jsme to dospěli, aby nás zákon svazoval takřka na každém kroku? Hnaní zvířat po silnicích I.třídy - od soumraku do svítání. Kdo a jak to stanoví? V jakém čase - SEČ či SELČ?

Policie se zaměřuje na pásy v obci a na sedačky(dobrý byznys pro výrobce), velká starost o naši bezpečnost. Jinde ale umírají lidé vinou něčeho jiného, že?

Zanedlouho budeme mít každý na střeše auta majáček a zvukové výstražné znamení se zdůvodněním, že dojde k poklesu nehod.

Zatím dochází k poklesu mravních hodnot společnosti a ty se právě podepisují na způsobu jízdy, na jeho koncích, dopravních nehodách. A to nezmiňuji stres počátkem dubna každý rok, kdy kroutíme hodinami vpřed a vzad na podzim. Statistiky o nárůstu nehod v tomto přechodném období nelžou a my posouváme a nikdo neví proč. Čas posunout nelze.R^

0 0
možnosti
IA

Maura Irena

3. 6. 2011 0:52
Re: Džungle předpisů

Samozřejmě, že máte hlubokou pravdu, ale já jsem ten článek psala z jednoho důvodu, aby téměř na prahu prázdnin si lidé tato pravidla uvědomili. To ostatní, o čem mluvíte, jsou další témata, o kterých by se mělo psát. A já doufám, že někdo na tento článek naváže a problém prohloubí. Moc se o tom nehovoří a tak jsem si myslela: otevřu to a uvidím, co na to řeknou lidé. Děkuji Vám za váš přínosný příspěvek. V

0 0
možnosti