Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak přesně to jsem potřebovala slyšet. Ode dneška budu rekapitulovat a chválit se, chválit se, chválit se. Možná mi to půjde lépe než meditace, o kterou se v zájmu duševní pohody dost neúspěšně snažím. Děkuji.

0 0
možnosti
Foto

Zdravím Vás, paní Jendrisková. Děkuji Vám za milý komentář. Kdybyste chtěla, písněte mi email (info@houdkova-profikouc.cz) a ja Vám v rámci cca týdne pošlu mé materiály a cvičení k rekapitulaci dne i pochvale. Meditace je hodně náročná aktivita, osobně vidím jako jednodušší začátek krátká dechová cvičení podle určitého vzorce - s počítáním dob v hlavě. To zaměstná mozek a ten pak nemůže myšlenkově utéct jinam, což se u meditace začátečníkům často stává. Ale i to je OK a je to součást cesty k meditování - dle mého názoru. Mějte krásné dny plné sebechvály.R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 208
  • Celková karma 15,67
  • Průměrná čtenost 547x
Jsem obdivovatelka lidského mozku, autorka článků i youtube videí inspirovaných zkušenostmi mých klientů, kouč, lektorka workshopů z oblasti osobního rozvoje.
Ráda přivádím čtenáře k zamyšlení, provokuji, zpochybňuji zažité ,,pravdy“ a stereotypy v myšlení a jednání, které jsou mnohdy brzdou na cestě k úspěchu, změnám, vnitřnímu klidu, kvalitnímu spánku i spokojenosti.
Jsem opora mých klientů v náročných životních i profesních situacích, jakou je např. syndrom vyhoření. https://houdkova-profikouc.cz/

Seznam rubrik