Diskuse

Máte se rádi?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Pravda je, že nejsem dokonalý, ale tato nespokojenost je dobrý pohon pro to něco s tím udělat a taky tak činím a Vámi popisované pocity příliš nesdílím. Miluji lidi a zvířata a přírodu a jsem zde pro své okolí,jaký pocit může být lepší když někomu pomůžete,porádíte....nějak zvlášt se fakt nemiluji.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Korecký. Předně Vám děkuji za Váš komentář a určitě Vás hned uklidním - nikdo z nás není dokonalý. :) To, co nyní napíši se vůbec nemusí týkat Vás, ale vnímám to takto u mých klientů. Ono to není tak, že by se zamysleli a řekli si, že se vlastně nemají rádi. Nad tímto tématem prakticky nikdo nepřemýšlí. Ale nedostatečná sebeláska se pak po určité době projevuje ve zdravotních potížích - vysoký tlak, bolesti hlavy, nespavost, žaludeční problémy, narušenými vztahy s blízkými, kolegy. Někdy i neschopnost správně balancovat mezi prací a osobním životem, absence koníčků, volného času, přátel atd. Projevů je mnoho a jsou velmi individuální.Já zastávám názor, a samozřejmě se mnou nemusí všichni souhlasit, že sebeláska je velice podstatná z dlouhodobého hlediska pro spokojený a naplněný život. Zkuste na sobě najít 30 věcí, které na sobě máte rád, ve kterých jste dobrý, na které jste hrdý. :) Přeji Vám pohodový víkend, pane Korecký a ještě jednou Vám děkuji za zamyšlení nad mým článkem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 208
  • Celková karma 15,67
  • Průměrná čtenost 547x
Jsem obdivovatelka lidského mozku, autorka článků i youtube videí inspirovaných zkušenostmi mých klientů, kouč, lektorka workshopů z oblasti osobního rozvoje.
Ráda přivádím čtenáře k zamyšlení, provokuji, zpochybňuji zažité ,,pravdy“ a stereotypy v myšlení a jednání, které jsou mnohdy brzdou na cestě k úspěchu, změnám, vnitřnímu klidu, kvalitnímu spánku i spokojenosti.
Jsem opora mých klientů v náročných životních i profesních situacích, jakou je např. syndrom vyhoření. https://houdkova-profikouc.cz/

Seznam rubrik