Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobrý den. Se zájmem a potěšením čtu vaše propagandistické návody na chování, jednání a veškeré vystupování. Jsou to vlastně reklamní letáky na vaše pseudoporadenské předražené služby, aby se chytilo co nejvíc zákazníků domnívajících se, že nějaké takové návody a služby jim pomohou. Kdysi dávno jsem byl vedoucím zhruba třicetičlenného týmu počítačových programátorů a v této partě jsme si pozvali odborníka na asertivní jednání a chování jakéhosi Dr. Dušana Mezihorského. Byly to velmi zajímavé seance otevřených rozhovorů. Nicméně je velmi problematické se domnívat, že zvládnutím jakýchkoliv technik a návyků lze dospět k univerzálnímu pozitivnímu řešení všech konfliktních životních situací. Návod na život a na způsoby řešení veškerých životních nástrah neexistuje, stejně tak jako schopnost se vyvarovat chybných rozhodnutí a vyrovnávat se s ranami osudu. Schopnost vnímat sám sebe a své postavení v džungli života je ovlivněno množstvím faktorů, které nelze zvládat žádným sebedokonalejším algoritmem.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Fischere, jsem ráda, že mé články čtete se zájmem a potěšením. Naprosto s Vámi souhlasím, že neexistuje žádný univerzální návod na život ani na způsoby řešení veškerých životních nástrah. Přesně na tomto principu jsou mé služby postaveny.

0 0
možnosti
  • Počet článků 208
  • Celková karma 15,67
  • Průměrná čtenost 547x
Jsem obdivovatelka lidského mozku, autorka článků i youtube videí inspirovaných zkušenostmi mých klientů, kouč, lektorka workshopů z oblasti osobního rozvoje.
Ráda přivádím čtenáře k zamyšlení, provokuji, zpochybňuji zažité ,,pravdy“ a stereotypy v myšlení a jednání, které jsou mnohdy brzdou na cestě k úspěchu, změnám, vnitřnímu klidu, kvalitnímu spánku i spokojenosti.
Jsem opora mých klientů v náročných životních i profesních situacích, jakou je např. syndrom vyhoření. https://houdkova-profikouc.cz/

Seznam rubrik