Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Dobrý den. Hezkýý. Na fotce Vám to sluší. Se zájmem jsem si přečetl Váš úvodní text k blogu, dále Váš text o stresu a hned jsem navštívil Vaše webové stránky. Jsem už tak starý a zažil mnoho životních příběhů, že si dovoluji Vám poslat svůj názor. Myslím, že to děláte velmi dobře, velmi fikaně a mazaně. Musí to být skvělý džob, který zcela zapadá do současné doby hedonistické rozmařilosti, změkčilosti a současně doby nenasytné chamtivosti a digitální debility. Jste novodobým fláterníkem, kazatelkou mouder pro zblblé zbohatlíky, kteří uvěří blábolům o návodu na život a přeměně svého zpráskaného a zničeného ega na osobu jinou a lepší, abych citoval s klasikem. Zcela jistě se Vám bude dařit i nadále, protože přežraných zbohatlíků zdeprivovaných a zdecimovaných nenasytným konzumem všech drogových lákadel slasti a adrenalinových prožitků je stále více. Ti všichni Vám rádi odevzdají část svého lehkoživného mamonu za Vaše kázání o nové cestě na životní dráze. Dobře jim tak, umění vytřást kasičku vždy bylo a stále je trvalou součástí existence lidské smečky na zdejší planetě. V dalším obdivování lidského mozku přeji hodně zdaru.

0 0
možnosti
Foto

Jsem ráda, že Vás článek zaujal, pane Fischere, a přiměl Vás k nasdílení Vašeho pohledu na můj skvělý džob. Zároveň Vám děkuji za přání i kompliment. ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 208
  • Celková karma 15,67
  • Průměrná čtenost 547x
Jsem obdivovatelka lidského mozku, autorka článků i youtube videí inspirovaných zkušenostmi mých klientů, kouč, lektorka workshopů z oblasti osobního rozvoje.
Ráda přivádím čtenáře k zamyšlení, provokuji, zpochybňuji zažité ,,pravdy“ a stereotypy v myšlení a jednání, které jsou mnohdy brzdou na cestě k úspěchu, změnám, vnitřnímu klidu, kvalitnímu spánku i spokojenosti.
Jsem opora mých klientů v náročných životních i profesních situacích, jakou je např. syndrom vyhoření. https://houdkova-profikouc.cz/

Seznam rubrik