Zahrajte si ve filmu Rudolfa Havlíka Zejtra napořád

Milí čtenáři Blog iDNES.cz, možná už víte, že bloger Rudolf Havlík natáčí film. Chcete si v něm zahrát? Máte příležitost!

Oldřich Vlach s režisérem filmu Zejtra napořád Rudolfem Havlíkem během natáčení.

Na jeden se můžete stát svatebčany na filmové svatbě, která se bude natáčet pro film Zejtra napořád.

Svatba se natáčí ve středu 28.září ve Zbirohu v době zhruba mezi třetí hodinou odpolední a třetí hodinou ranní druhého dne. Na místo i z místa bude zajištěna kyvadlová doprava, část komparsu zůstane do noci, není to ale podmínka pro všechny. Můžete tedy dorazit i ze vzdálenějších míst. Počítat můžete i s občerstvením.

28.září je státní svátek, tudíž volno, a nemusíte si tedy brát v práci dovolenou.

Neváhejte a hlaste se na e-mail admin.blog@idnes.cz nebo rovnou Rudolfu Havlíkovi, pokud na něj máte kontakt. Počet míst je omezen zhruba na 20 lidí, takže reagujte prosím rychle.

Nebudete litovat, na "place" se můžete potkat s představiteli hlavní ženské a mužské role Vicou Kerekeš a Pavlem Baťkem, dále s Petrem Blažkem, Annou Kulovanou, Klárou Issovou nebo Janem Přeučilem.

Film Zejtra napořád je road movie o třicátníkovi, který se v krizové životní situaci rozhodl porozhlédnout po vlastním životě. Více se o filmu dozvíte na stránkách filmu nebo na blogu Zejtra napořád.

 

 

 

Autor: Blog Info | pátek 23.9.2011 11:34 | karma článku: 11,37 | přečteno: 2913x