Vyhráli jste knížku Renaty Francové?

Od pondělí 25.ledna až do  včerejška mohli čtenáři iDNES.cz soutěžit o knížku "Jsem blbá, trapná a nesportovní! Prostě jenom ženská!" Renaty Francové. Podívejte se, kdo vyhrál.

Otázky byly jednoduché, stálo jen trochu času najít odpovědi na ně na blogu Renaty Francové. Soutěž najdete tady.

 

Správně odpověděl ten, kdo napsal, že Renata Francová byla Blogerkou roku 2009, blog, podle něhož knížka dostala název, vyšel 9.4.2009, vůbec první blog Renaty Francové na iDNES.cz se jmenuje Ty už jsi doma? Aneb otázky, na které je těžké najít odpověď.

Celkem se soutěže zúčastnilo 276 čtenářů, z nich správně zodpovědělo všechny tři otázky 216 účastníků. Z nich jsme v pátek 29.ledna vylosovali 20 výherců. Možná jste mezi nimi (z důvodu ochrany soukromí zveřejňujeme jen nicky; celá jména jen v případě, že jsou zároveň nickem dotyčného).

Vítězi knížky jsou tedy čtenáři zaregistrovaní pod následujícími nicky: veam, m-elmen, kellina5, harehare, Kristulinka, Pavlik256, jirulka, Sťor, Miloš Němec, bela59, Dana Marcanova, babca52, Bodlik, InkaPonka, Guki, EvaHa, beruska22, kote78, lucy_l, Jorix.

Jak jsme vítěze losovali, vidíte na fotkách (losuje vedoucí marketingu iDNES.cz Iva Melagová za asistence Jana Dvořáka).

Všechny budoucí majitele knížky oslovíme a knihu jim pošleme. Blahopřejeme a  přejeme hodně smíchy uslzených očí při četbě!

 

Jan Dvořák, Blog iDNES.cz

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Blog Info | pátek 29.1.2010 16:56 | karma článku: 13,04 | přečteno: 6728x