Vyhráli jste knížku Davida Hrbka?

Podívejte se, jestli jste vyhráli knížku povídek blogera Davida Hrbka, pro niž některé povídky na přiloženém CD načetl herec Michal Dlouhý. Losoval i šéfredaktor iDNES.cz Michal Hanák.

S pomocí šéfredaktora iDNES.cz Michala Hanáka vylosoval autor knížky Zářící drahokamy David Hrbek deset šťastlivců, kteří správně odpověděli na tři otázky v soutěži.

První pětku výherců vylosoval Michal Hanák, zbývajících pět nových majitelů knížky vybrala ruka autora.
E-mail s oznámením o vítězství přijde během týdne na e-mailovou adresu těchto soutěžících (uvádíme pouze nicky, pod nimiž jsou výherci zaregistrovaní v systému MůjPas iDNES.cz): apasi, drapelka, iveta.vaisova, jedla1, LakKam, lulu204, Martinose, tapkazorka, tarrantule, Toicem.

A jestli nejste mezi výherci, nevadí, knížku budete moci získat i jako dárek za dukáty v programu MůjPas. Zatím si poslechněte, jak jednu z povídek čte herec Michal Dlouhý.

Pokud se budete chtít s autorem osobně setkat, přijďte 22.října na křest knihy do kavárny Švandova divadla na pražském Smíchově. O křtu budeme včas informovat.

Poslechněte si povídku Zbytečná otázka v podání Michala Dlouhého.

 

jeho blogu.

 

A jak zněly správné odpovědi na otázky v soutěži? 

  1. Větu: „Mám rád upřímné psaní. Mám rád, když se vypráví o obyčejném neobyčejně. David Hrbek takhle píše.“  řekl Zdeněk Svěrák (tedy ne Michal Viewegh a ne Martin Komárek).
  2. Několik povídek vychází zároveň také v audio podobě. Čte je Michal Dlouhý (tedy ne Ladislav Potměšil a ne Alois Švehlík).
  3. Povídka Zářící drahokamy vyšla na Blog iDNES.cz pod názvem Kosočtverce mé matky (tedy ne Matčina sbírka drahokamů a ne Když kosočtverce září jako drahokamy).

Text a foto: redakce Blog iDNEs.cz
Knížka vyšla s mediální podporou iDNES.cz.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Blog Info | pátek 1.10.2010 16:34 | karma článku: 15,49 | přečteno: 3049x