Vyberte vítěze letního Fotomatiné

Velká letní fotografická soutěž Fotomatiné - léto 2012 je ve finále. Vyberte v anketě výherce letní soutěže o vytištěný a zarámovaný obraz.

 

Po čtyři letní měsíce vybírala porota finalisty velké soutěže Fotomatiné - léto 2012. Nyní můžete vybrat vítěze, který dostane vytištěný a zarámovaný obraz v hodnotě 1500 kč. Cenu do soutěže věnoval server Pictorama.cz blogera Radka Mikuláše.

 


Vyberte vítěze FOTOMATINÉ 2012.

Hlasujte zde, na serveru Pictorama.cz. Hlasovat můžete do půlnoci 16.10.2012

 

 

Do finále postoupilo 13 fotografií, které nejvíce zaujaly porotu ve složení Alexandra Synac, Marián Béreš, Radek Mikuláš a Michal Josephy.

Nyní zbývá to nejdůležitější -  na vás, čtenářích blogu iDNES.cz je vybrat nejlepší fotografii, jejíhož autora či autorku odměníme.

Můžete hlasovat pro jednu, dvě nebo tři fotografie, které vás ze všech kol nejvíce zaujaly. Pokud si chcete oživit hodnocení poroty, podívejte se do článků pro první kolo, druhé kolo, třetí kolo a čtvrté kolo.

Více o pravidlech a soutěži si můžete přečíst zde.

Tešíme se na vaše hlasy!

Vítěze fotomatiné přivítáme v redakci při slavnostním předání ceny.

Fotomatiné finálovou anketou nekončí - i nadále každého třináctého v měsíci blogeři, kteří mají chuť, mohou zveřejnit svoje fotografie na vybrané téma. Téma vždy vyplyne z debaty účastníků i čtenářů. I nadále zůstává garantem každého kola autorka Fotomatiné Alexandra Synac.

Děkujeme všem příznivcům fotografování, porotě i autorům, že se do Fotomatiné aktivně zapojili a obohatili blog iDNES.cz o zajímavé fotografie!

 

 

 

 

 

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Blog Info | úterý 9.10.2012 14:33 | karma článku: 10,97 | přečteno: 2050x