Vítěz letního fotomatiné převzal cenu v jihočeské redakci MF DNES

Vítězi velké letní soutěže blogerů iDNES.cz Fotomatiné 2012, Vítu Litošovi, jsme cenu, fotobraz s jeho vlastní fotografií, přivezli do Českých Budějovic, kde studuje. 

Vít Litoš

Jako vítěznou fotku čtyřměsíční soutěže vybrali čtenáři jeho fotografii, kterou vidíte vpravo - světlem a stínem na ní vykouzlil z prstýnku v rozevřené knize srdce, symbol lásky. Cena, fotobraz v ceně 1500 kč, ostatně zobrazuje také Litošovu fotografii. Je na ní horizont s osamělým stromem.

Cenu si vítěz vybral po dohodě s blogerem Radkem Mikulášem, který ji do soutěže věnoval. Ostatně finále soutěže proběhlo formou ankety na jeho fotowebu Pictorama.cz, kam můžete umístit svoje fotky, a také je tam i prodávat. Více o soutěži se dozvíte zde, podívejte se také na blog Víta Litoše. Autorkou projektu Fotomatiné, který otevírá své brány na blogu každý měsíc třináctého, je Alexandra Synac

Cenu jsme s kolegou Patrikem Bangou Vítu Litošovi přivezli do Českých Budějovic, kde studuje. Předal mu ji vedoucí českobudějovické redakce MF DNES Jiří Kratochvíl.

Jihočeská redakce sídlí pár metrů od slavného českobudějovického náměstí a také nedaleko možná ještě slavnější hospody: Masných krámů. To se ví, oběd jsme si dali právě tam.

A je to, za chvíli obraz dostane znovu slušivý kartonový obal a pojede s Vítem na přednášky. Zleva Jiří Kratochvíl, Vít Litoš, Patrik Banga a Jan Dvořák. Foto: Slavomír Kubeš, MAFRA 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Blog Info | pátek 30.11.2012 17:04 | karma článku: 15,32 | přečteno: 1433x