Nebe Rudolfa Havlíka zná své výherce

Netradičním způsobem jsme s Rudolfem Havlíkem vylosovali výherce knihy Nebe, o niž jste mohli soutěžit během posledního červnového týdne.

Rudolf Havlíkrudolfhavlik.cz

Zastihnout Rudolfa Havlíka poblíž redakce iDNES.cz je v současné době obtížně řešitelný oříšek, proto jsme výherce knihy vylosovali poněkud netradičně. Pro tentokrát se proto musíme obejít bez fotografií, protože jsme výherce knihy Nebe vylosovali po e-mailu. 

Havlík, aniž by znal seznam soutěžících, náhodně vybral čísla od jedné do osmdesáti šesti (celkem o knihu hrálo 110 čtenářů, ale jen 86 odpovědělo správně na všechny tři otázky), administrátor pak z alfabeticky řazeného seznamu soutěžících vybral oněch deset. 

Havlík poslal tato čísla: 3, 12, 34, 76, 5, 86, 35, 51, 59 a 20. K nim přináležely nicky podle pořadí seznamu soutěžících, tedy třetí, dvanáctý, třicátý čtvrtý atd.: adriana_2612, Artea, bob3, delgado, haaaaaans, haxik, lekama, MAVIS66, stjurak a Zookie. 

Výhercům blahopřejeme! Všichni obdrží e-mail na mailovou adresu, na niž je vedena jejich registrace, poté poštou i samotnou knihu.

V současnosti Rudolf Havlík dokončuje svoji filmovou prvotinu, na jejíž natáčení pozval loni v září i blogery iDNES.cz. Film se jmenuje Zejtra napořád a do distribuce by měl jít ještě v tomto roce. Ve filmu uvidíte Vicu Kerekes a Pavla Batěka. Zároveň Havlík pracuje na další filmové novince, pohádce Královna obrů

 

-red-

Mediální podpora knihy i filmu Blog iDNES.cz
Foto: rudolfhavlik.cz (se svolením autora)

 

 

        

Autor: Blog Info | čtvrtek 5.7.2012 10:00 | karma článku: 18,74 | přečteno: 2123x