Bloger roku 2014 - hlasování

Jak se ucházet o vítězství v anketě Bloger roku 2014 a jak hlasovat? 

Chcete hlasovat pro nejlepší blogery a vyhrát víkendový pobyt v luxusním resortu nebo předplatné magazínu? Otevřete si kterýkoli článek svého favorita a klikněte na konci článku na toto tlačítko. Po kliknutí se dostanete na hlasovací stránku, kde můžete autora článku nominovat v příslušných kategoriích.

Každý bloger se tedy uchází o přízeň svých čtenářů v každém článku, který v nominačním období zveřejní. 

Nominovat můžete v každé kategorii postupně tři blogery, systém vás po odhlasování bude informovat, kolik vám zbývá hlasů. Jednoho blogera můžete nominovat i ve více kategoriích, v jedné kategorii však pouze jednou. Dokud výběr nepotvrdíte, hlas se nezapočítává, můžete tedy ze stránky bez obav odejít a svůj výběr si ještě rozmyslet. Potvrzené odhlasování však už změnit ani zrušit nelze. 

Každého čtenáře, který bude hlasovat v nominačním kole i ve finálové anketě, zařadíme do slosování o víkend v luxusním resortu Villa Memories a roční předplatné týdeníku TÉMA
 

Nekorektní hlasy vyškrtneme (například nominaci blogerů-mužů v kategorii Blogerka roku ap.). Hlasovat nelze pro redakční blogy a blogy administrátorů Blog iDNES.cz. 

Do finále postoupí  v každé kategorii desítka blogerů či blogerek, kteří od svých čtenářů dostanou nejvíce nominací. Vítězové všech kategorií získají roční předplatné týdeníku TÉMA. Absolutní vítěz, tedy ten z vítězů jednotlivých kategorií, který bude mít nejvyšší součet hlasů z nominace a finále, získá víkend pro dva v luxusním resortu Villa Memories

Nominační kolo startuje v úterý 3.února 2015 a končí v úterý 17.února 2015 o půlnoci. Finálové kolo vyhlásíme po sečtení hlasů z nominací, cca týden až deset dní po skončení nominační fáze. Slavnostní vyhlášení výsledků a předání cen blogerům i vylosovaným hlasujícím se odehraje přibližně tři týdny po skončení soutěže. Místo a čas upřesníme později. 

 

 

 

 

 

Autor: Blog Info | úterý 3.2.2015 14:37 | karma článku: 0 | přečteno: 5049x