Helena - má gumový vemena!

Údajně prý Nové silikonové implantáty díky moderní technologii přizpůsobí svůj tvar poloze ženy a gravitaci stejně jako přirozená prsa. Navíc obsahují zabudovaný čip, který zaručuje jejich bezpečnost - a nebojte se, nejde nahmatat!

"Helena, Helena má gumový vemena!" chce se mi zpívat slova písně kapely Funus Band z Písku, která jediná zatím umělecky dokázala ztvárnit a ocenit dopad plastických zásahů na sexuální přitažlivost zkrášlených krasavic.

Krásek silikonem vylepšených ňader přibývá a kliniky plastické chirurgie se nás snaží přesvědčit, že je to naprosto normální záležitost. Že je můžeme mít každá, podle svých finančních možností. Dají se pořídit již od 15 tisíc korun.

Ať si každá pořídí, co chce a za kolik chce. Ale když už za to vyhodí ty prachy a nechá se operovat a vytrpí měsíc hojení ran a stehů a bolesti, tak je přeci musí chválit, neee? Zvlášť když je to  vychváleno v PR článku a dostane odměnou "kozy" zdarma.

"Mám větší ňadra a cítím se teď víc žensky." snaží se nám mladinká pipka vnutit umělotinu pod kůži.

"Když se s nimi mazlím, jsou úplně stejné jako přírodní." snaží se nás lakovat přítel postižené mladé blbky.

Ale možná je to spíše:

"Chtěla jsem se cítit žensky, ale teď se cítím silikonicky..."

"Měl jsem silikonové prsa v ruce. Na pohled to je nádhera, ale když je vezmete do ruky, tak je to hnus fialový, jako bych měl v ruce pneumatiku obalenou kůží, působilo to hrozně nepřirozeně. Byla pevná až moc řekl bych. Pravá prsa jsou poddajnější a lepší na omak."

"To mě překvapuje, z mého okolí se víceméně všichni pánové shodujeme, že na silikonová ňadra bychom nesáhli ani hygienickou tyčí. Mimo jiné silikony především vypovídají dosti nelichotivé věci o duševním stavu jejich majitelek."

 

Takže výzva pro blogerky se silikony: Jak to tedy doopravdy je? A má je vůbec některá z vás?

 

Autor: Ilona Ondráčková | pátek 4.7.2014 12:33 | karma článku: 32,05 | přečteno: 2938x
  • Další články autora

Ilona Ondráčková

Dušičková pohádka

8.10.2023 v 8:45 | Karma: 8,73

Ilona Ondráčková

Podzimní zen

27.9.2023 v 10:55 | Karma: 6,69

Ilona Ondráčková

Boj o kouzelnou knihu

21.9.2023 v 11:11 | Karma: 5,02

Ilona Ondráčková

Neplánovaná dovolená

14.9.2023 v 11:11 | Karma: 4,54

Ilona Ondráčková

Tureček za sedm korun

7.9.2023 v 13:13 | Karma: 23,09