Chtěla jsem tě varovat aneb vyděračská reklama

Včera mi přišla meilová pošta od Marcely. Marcela má zřejmě pod palcem hubnutí, protože mi začala psát hned poté, co jsem klikla na stránku o ideální hmotnosti. Její občasné meily mě nechávaly naprosto klidnou a odkládala jsem je tam, kam patří. Tedy do koše. Ale včera Marcela přitvrdila. Zvedla pomyslný prst a začala varovat. Protože jsem se domnívala, že se jedná o nějakou závažnou informaci, přečetla jsem si její zprávu celou. 

A dostala jsem na milou Marcelu vztek. A to takový, že bych chtěla před podobnými dobrosrdečnými Marcelami, které to s námi myslí dobře také varovat.

Meil jsem nechala v původním znění - pouze jsem upravila název zázračných pilulek a odkazy na webové stránky.

Ahoj! Píšu, protože jsem Tě chtěla varovat! Před nějakým časem jsem na ulici potkala známou ze střední školy. Velmi milá holka. Usměvavá, vtipná a... ohromně štíhlá!Chvilku jsme si popovídali, co je u nás nového a o dávných časech. Už jsme se loučili, ale nevydržela jsem - jakým zázrakem máš tak dokonalou figuru?! – zeptala jsem se. Začala mi vyprávět O XY že během týdne zhubla 5kg! Potom dalších 5, při stejným stravování se, jako dříve. Nakonec musela přestat, protože si všichni mysleli, že je těžce nemocná. Doslova mizela před očima!

Doporučila mi navštívit stránky českého distributora a přečíst si více o tomto zázraku na vvv.blbaachuda.cz Pomyslila jsem si: Proč ne? To je přece opravdový poklad!

Ale uplynul den, dva a víš co...? Zapomněla jsem! A co se dělo potom, škoda mluvit... Šla jsem na sraz absolventů. Udělali jsme si památné fotky s holkami. Zabírám na nich stejně místa jako ostatních pět spolužaček!

Všechny si vzpomněly na XY.

Přesvědči se na čem spoléhá fenomén blbosti.

 

Marcela mi mizí před očima, protože její poštu označuji spamem. Mám dokonalou figuru, i když jsem zrovna zázračně nezhubla 5 kilo. Je mi fajn, protože jsem se neinfikovala manipulativní reklamou, která mi za peníze chtěla vnutit "svobodné rozhodnutí" jak se mám cítit a co mám dělat. A to, že vypadat těžce nemocně a hubeně znamená vypadat dobře. A Marcela je mi u zadku. A v meilu má hrubky!

 

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ilona Ondráčková | čtvrtek 18.9.2014 11:30 | karma článku: 18,71 | přečteno: 1869x
  • Další články autora

Ilona Ondráčková

Dušičková pohádka

8.10.2023 v 8:45 | Karma: 8,73

Ilona Ondráčková

Podzimní zen

27.9.2023 v 10:55 | Karma: 6,69

Ilona Ondráčková

Boj o kouzelnou knihu

21.9.2023 v 11:11 | Karma: 5,02

Ilona Ondráčková

Neplánovaná dovolená

14.9.2023 v 11:11 | Karma: 4,54

Ilona Ondráčková

Tureček za sedm korun

7.9.2023 v 13:13 | Karma: 23,09