Lucie Bílá na on-line v iDNES.cz

Milí čtenáři, včera u nás byla na on-line rozhovoru Lucie Bílá. Přišla sama, přišla včas, s úsměvem požádala o kafe a o klid. Na otázky si odpovídala bez jakékoli pomoci a u počítače trpělivě seděla, teď se podržte, přes tři a půl hodiny. Tím překonala náš on-linový rekord celebrit, který až dosud držel se třemi hodinami Marek Eben.

Lucie Bílá v redakci iDNES.cz během on-line rozhovoru.Autor fotografie: David Votruba

Umí si dělat reklamu, když jí vychází nová deska, řeknou možná někteří z vás. Já ale dodávám, že se chovala jako profesionál a k tomu příjemně a úplně normálně. A to navzdory tomu, že při předchozím on-line rozhovoru ji některé hloupé dotazy rozplakaly.

Proč to všechno zmiňuji? Protože tu zažíváme ledacos. Manýry hvězd od lidí, od nichž bychom to nečekali a kteří nejsou zdaleka tak úspěšní a slavní jako Lucie Bílá. Potkáváme se s politiky, kteří, když jsou náhodou chvíli „na koni“, rychle zapomenou na své fanoušky-voliče, chovají se arogantně, dávají najevo, jak je on-line rozhovor obtěžuje, a po 20 minutách chtějí po redakci, aby nechala místo politika odpovídat jeho mluvčího.

Je proto milé setkat se jednou za čas s někým, kdo něco opravdu umí a navíc si ještě váží svého publika. 

Petr Pravda, zástupce šéfredaktora iDNES.cz

Autor: Redakční blog iDNEScz | pátek 26.10.2007 10:51 | karma článku: 18,73 | přečteno: 2050x