Josef Chuchma zve do Kavárny on-line

Dnes jsme pro vás, milí čtenáři iDNES, spustili on-line verzi dosud pouze deníkové Kavárny. A tak už nejen o víkendu, ale kdykoli budete moci sledovat dění, jež se v Kavárně urodilo a urodí. Nechte se pozvat duchovním otcem Kavárny Josefem Chuchmou (video). 

Deník MF DNES a server iDNES.cz se propojují stále úžeji. Dokladem je spuštění internetové podoby oblíbené víkendové Kavárny. Kavárnu on-line, přestože bude patřit do rodiny zpravy.idnes.cz, budou tvořit především kolegové z MF DNES.

Obsah on-line Kavárny vzniká pod vedením Josefa Chuchmy, který vede i deníkovou Kavárnu. S vytvářením obsahu webové stránky mu pomáhá také Stáňa Bočanová, dříve editorka názorové stránky MF DNES.

Kavárna on-line je s deníkovou Kavárnou obsahově silně provázaná, on-line verze ale nabízí čtenářům možnost nad články také diskutovat. Najdete zde rozšířenou podobu článků již vydaných v deníku, rovněž ale ryze původní materiály. Na adrese https://webmail.mafra.cz/exchweb/bin/redir.asp?URL=http://www.idnes.cz/kavarnarchiv všech Kaváren (ve formátu pdf), které kdy vyšly, profily autorů a další.

 

    

Přečtěte si také, co o on-line Kavárně píše na redakčním blogu MF DNES zástupce šéfredaktora Michal  Musil.

Vaše připomínky či dotazy prosíme pište na e-mail redakčního blogu iDNES.

Autor: Redakční blog iDNEScz | pátek 18.1.2008 12:35 | karma článku: 15,74 | přečteno: 2926x