Dva dny volna v měsíci!!!....To vám musí stačit!!!

Berte to sice jako návrh,ale s největší pravděpodobností, asi tak na 100 %, se s tím budete muset smířit....../ sdělení od vedení /.

Podívejte se - nejsou lidi.Ty,co jsou,musíme udržet.Uznejte,že pracovat po hodinách nelze.Tam hodinku,tam tři,mezitím dvě hodiny volna a tak pořád dokola.Dyť nám ti lidi utečou!...Ano,je pro ně spásou,když si můžou máknout 24 hodin v kuse,ale to zase balancujeme na hranici legislativy,když na druhý den je na tři hodiny potřebujeme jinde.A zákony se kvůli nám měnit nebudou,že!?

Takže.Tihleti pracovníci budou mít nejméně čtyřhodinové bloky a to v jednom dnu dva.Jestli se vám to hodí,či nikoli,nás nezajímá.Prostě budou mít každý den 8 hodin po celý pracovní týden.A vy pro ně práci nachystáte,nenachystáte,to je nám jedno.

Co se týče vašeho nároku,jednoho dne v týdnu osobního volna,nemůžeme v šuplíkách najít jeho schválení,ale něco se schválit musí.Tudíž,bude to tak,že volno nebude uznáváno po týdnu,ale v souhrnu celého měsíce a vychází nám tedy,že si budete moci užívat dva dny v kuse pohody a klidu jednou za měsíc.V týdnu si můžete odpočinout přes dopoledne a není naší vinou,že jej prolítáte po obchodech,lékařích,úřadech,školách nebo prosedíte na povinných školeních.Budete -li chtít odpočinek,jistě si řešení najdete sami.

Než se nám vše vytiskne na papír,můžeme tolerovat osobního volna povícero dnech,ale záleží na tom,zda řídící s tímto vyjádří souhlas...Jestli se někdo cítí být žebrákem,je to jen a jen jeho pocit.My vám zde zajišťujeme oporu a podporu.Časem pochopíte,že lepšího řešení jsme nemohli dosáhnout.

Popřemýšlejte,my vám dáváme prostor,ale stejně to již k ničemu nebude.Můžete si brblat a myslet,co chcete.Šli jste k nám dobrovolně...

A buďte rádi,že máte práci a jistotu v nás.........Vaše vedení.

Vysvětlivky:

jejich pracovní týden = pondělí až pátek / obé včetně /

náš týden = pondělí až neděle s pracovní dobou od 0.00 hod do 24.00 hod / obé včetně /

 

Autor: Zorka Papalová | sobota 11.10.2008 16:05 | karma článku: 9,03 | přečteno: 1068x