Zázrak jménem ňadro

Pozoruji svou ženu a nestačím se divit, jak to s ním umí. A nedivím se ani Peťulkovi, že se na něj tak těší. Ňadro. Kolik názvů pro něj máme, kolik jich požíváme a v jaké situaci? Jak je ňadro pro nás důležité.

Kvůli pohledu na obnažené ňadro jsme ochotni utrácet dost peněz. Zejména, pokud se jedná o ňadro cizí ženy a tím více, pokud se jedná o celebritu. Lhostejno, zda je ňadro umělé či přírodní. Tak to vidí někteří muži. To děti jsou na tom lépe. Prso je jim zpravidla nabízeno zdarma v pravidelných intervalech a má pro ně zcela jiný význam. Nehodnotí, zda je povislé, či malé, souměrné nebo krásné. Důležité je pro ně mléko, které z něho prýští. Mléko od mámy. A až vyrostou, zapomenou na první jídlo a ňadro se pro ně stane něčím jiným. Pro dívky trápením a pro chlapce vlastně také.

Potom se naučíme prsu říkat i jinak. Něžně a básnicky, když chceme zaujmout dívku našeho srdce. Drsně a vulgárně, když se jí pro změnu chceme zbavit. Nebo když chceme vypadat chlapácky před ostatníma. Prsa ovšem zůstanou stále tím, čím byla na počátku. Obdivuji svou ženu, jak dokáže nakrmit našeho syna. Je tak spokojený a má čas růst a sílit. Obdivuji všechny ženy, které nerezignovaly na své poslání být matkou a neodložily své děti (v jakékoliv fázi jejich vývoje) či dokonce je nezahubily. A ještě více se skláním před ženami, kterým nebylo dopřáno porodit potomka a přesto se nevzdaly a vychovaly s nezměrnou láskou dítě, které se jim narodilo v srdci.

Zpátky k ňadrům. Prosím všechny muže, aby nezapomněli na slušné vychování a nechtěli být za každou cenu chlapáky. A ženy, nebojte, máte krásná ňadra, která jsou hodna obdivu.

 

 

Petr Hroch Binder, poutník Hroch

 

 

Autor: Petr Berka | úterý 12.6.2012 14:50 | karma článku: 21,05 | přečteno: 1659x