Manuál pro fackující politiky

Sazebník facek po dnešku v ČR vypadá zhruba takto: Facka cucákovi, který si vám dovolí říci pravdu do očí 1000.-, facka politickému ryvalovi (mackovka) 100.000,- (prohřešek v podstatě totožný, veřejná urážka osobní nebo osoby blízké).

Z výše uvedeného je zřetelně vidět, na co si dávat největší pozor. V davu křiklounů musíte jasně identifikovat své stranické kolegy i odpůrce, prezidenta, předsedu vlády, všechny ministry, soudce, policejního prezidenta,...  Facku zásadně nedáváme zezadu. V případě nejasností dotyčného před akcí neprodleně legitimujte. Křiklouny není vhodné fackovat ve tmě, dýmu, husté mlze a na maškarním plese před odmaskováním. Pokud trpíte nutkavou potřebou někoho proplesknout, zkuste to na cizích dětech. Student stojí 1000,-, dá se předpokládat, že nedospělec bude levnější, bude-li jich víc, žádejte množstevní slevu. Vlastní dítě nebo vnouče by teoreticky mohlo být zadarmo, ale vystavujete se nebezpečí, že vám manželka nedá,... i večeři a navíc budete mít tichou domácnost. Pokud je pro vás 1000.- až 100.000,- příliš velká láce, požádejte bezpečnostní a branný výbor, aby Ježíšek vypsal státní zakázku na nákup boxovacích pytlů. Nevyjde to asi levněji, ale zase to bude křišťálově průzračné.  

P.S. Sazebník není úplný, chybí cifra za políček občana politikovi. Doufám, že do příštích voleb bude doplněno.

Na závěr ještě jeden pěkný vtip, který bohužel není z mojí hlavy: "Šel Kalousek s manželkou po Václaváku a ohlížel se za každou mladou ženskou. Kalousková už toho měla dost a vlepila mu facku. V tom přiběhl nějaký pán a dal mu druhou. Co mlátíte mého muže, ptala se Kalousková. Promiňte, omlouval se ten pán. Já myslel, že už to začalo."

Autor: hroší poutník, Petr Berka, http://www.mracti.cz

 

Autor: Petr Berka | pátek 16.12.2011 16:01 | karma článku: 15,15 | přečteno: 905x