Jak Mirek Topolánků předčil blba z Horní Dolní

Není to tak dávno, co předseda ODS takto tituloval svého partajního kolegu Vodrážku, za to že poskytl médiím rozhovor v tom smyslu, že ODS bude po České republice vymáhat odškodnění za zmařené podzimní parlamentní volby. Pouhých pár měsíců a pan předseda je všech blbů z Horní Dolní králem.

Před necelým týdnem odstartovala předvolební kampaň ODS, ve které slibuje řešení místo strašení, modrou šanci a slušnou politickou soutěž. ODS deklarovala, že se nemusí vymezovat vůči ČSSD, protože předvolební kampaň je dostatečně dlouhá na to, aby se oranžová strana znemožnila sama.

Neuplyne ani týden a pan předseda má potřebu vyjevit občanům svůj názor na křesťany  a jejich víru, charakterizovat židovský národ a implementovat jej na současného premiéra. Pan předseda asi roupama neví, jakou zvolit politickou sebevraždu.

Pokud jsem si do této chvíle o panu předsedovi myslel, že je to zemitý a bodrý moravák, který co na srdci to na jazyku, musím si o něm opravit mínění. Asi mě mohl upozornit už vztyčený prostředníček v poslanecké sněmovně, nebo fyzický útok na novináře fotící jeho ratolest. Ať už jeho rozhovor novinářům byl či nebyl oficiální, rozhodně pro mě byl šokující. Slušný politik se totiž pozná podle toho, že se umí chovat a vyjadřovat nejen v záři reflektorů, ale  i ve svém soukromí.  

Takže beru zpět. Pan Topolánek není chytrý. Prázdný topol je velmi, ale velmi lichotivé přirovnání. Pan Topolánek je neomalený hulvát, kterému čouhá sláma z bot a měl by se vrátit do své rodné Horní Dolní. 

Autor: Petr Berka, hroší poutník 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Berka | neděle 21.3.2010 20:33 | karma článku: 32,14 | přečteno: 2199x