Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Multiorgasmus a tantrická láska, nééé, já ji asi zabiju!

Klidný víkendový večer. V televizi šaškoval dobře placený kašpárek, vařící voda ve vaně nádherně rozpouštěla depresívní myšlenky. Vůně eukalyptu a pěna se lehce dobývaly do nosu i očí. Prostě nedělní pohoda.

Lehké skřípnutí dveří narušilo mé mužské rozjímání.

„Miláčku, vlezu si k tobě.“ Roztomilý hlásek nevěstil nic dobrého. Když je ženská roztomilá, tak většinou z toho koukají problémy a pasivní rezistence v těch momentech vůbec nefunguje.

Posunul jsem pravé koleno malinko doprava. Jasně jsem tím dal najevo, že nehodlám ze svého pohodlí moc slevit. Voda se rozvlnila a její tělo vklouzlo do vařící lázně, jsem totiž požitkář.

„Máš to vařící...“

Jako kdybych to nevěděl. Právě tohle mě uklidňovalo. Vařící voda a spousta vůně... Chvilky, kdy se všechno rozpustí do tichého rozjímání.

Zavrněl jsem nespokojeně, otočil list svých myšlenek a věnoval se zítřejším pracovním povinnostem. V těchto chvilkách jsem jednoznačně vítězil na pracovních poradách. Ředitel mi sám od sebe nabízel manažerský post i se svou osobní sekretářkou.

Jó, Martina! Sním o ní už dost dlouho a jen pánbůh ví, že v mých hříšných představách je mou bohyní.

Je fakt, že po poslední dávce růží mě vyhnala z kanceláře jako psa, ale všeho do času. Po zítřejší poradě budu pít kapučíno s nádhernou mléčnou pěnou a konečně ji pozvu na tah.

Šéf s ní chodí taky, přitom je to intelektuální zaostalec, který by mohl maximálně v Bangladéši přednášet o prodeji Mercedesů.

„Miláčku, koupila jsem si knížku,“ vyrušila mě, zrovna když mi Martinka ukazovala nový model podprsenky, který má všechny mužský rozpálit do běla, a já už byl v představách tak žlutý, že jen kousek zbýval a z uší by unikal přetlak.

„A co mám dělat, naposled jsi stejně četla knížku JAK MÁM NASRAT RELATIVNĚ KLIDNÉHO CHLAPA!“

Sarkasmus miluju, a ta moje ho nesnáší, poměrně solidní záruka, že dosním sen o mém povýšení a zároveň ponížení svého šéfa, kterého nemám rád, evidentně proto, že on sám mě nemůže ani vidět.

„Miláčku, ale já jsem zjistila, že na svých téměř třicet let mám veliký deficit doteků, něhy a hlavně poznání všech stran mého sexuálního vyžití.“

Tak to mě probralo, za prvé hrozilo nějaké poznání týkající se mých velmi intimních tajemství a za druhé z toho vždy plynou oznámení, která nám líným mužským řádně komplikují život, ale bůhví, co ta ženská vlastně myslí, nebo spíš, na co myslí.

„Víš ty něco o mých erotogenních zónách?“

No, něco jsem tušil.

„Nevíš, věděla jsem, když se tak připitoměle usmíváš, tak vím, že nevíš nic, a víš vůbec, jaké druhy orgasmů může žena prožívat, a víš ty vůbec, že kvalitní průpravou může pár docílit takzvaného MULTIORGASMU?“ Pořád se usmívala, byla připravená, aspoň teoreticky.

„Jasně, a tučnáci v Patagonii jezdí lovit ryby na skútru,“ teď jsem se usmál já. Smyl jsem si šampón a vylezl z vany.

„Nedělej si z toho srandu, vstoupila jsem podle Cosmopolitanu do zralého věku a mám předpoklady podle testu Jste sexuálně nevyužitá? dokázat žít plnohodnotný sexuální život plný klitoridálních a vaginálněklitoridálních orgasmů, a až zvládneme tuto teorii, tak přijde i doba multiorgasmů.“ Pořád se připitoměle usmívala. Kralovala nade mnou naprosto ve všem.

„Miláčku, o čem to tady mluvíš, minulý týden, když jsem se k tobě přitulil, tak jsi mi vysvětlovala, že procházíš složitým životním obdobím, a teď tohle, tomu už fakt nerozumím.“ A opravdu udiveně jsem na ni zíral.

„Uvědom si, že každý podobný výkon, změna postoje, vyrovnání se se svým tělem musí být prostě připraveno, a já už připravená jsem. Našla jsem svých třináct erotogenních zón, chci s tebou lokalizovat bog G a pak chci i všechno ostatní.“

Tak tohle bylo silný kafe, opravdu silný kafe. Raději jsem se otočil a vykráčel notně zmatený z koupelny. Umíchal jsem si vajíčka, namazal chleba, zapnul televizi a nemyslel na nic. Zítřejší porada dopadne stejně naprd, šéf mi dá třetí výstrahu, Martinka mi maximálně ukáže záda a ne žádnou podprsenku, prostě to bude zase jeden normální, debilní den, jakých bývají stovky.

„Atmosféra je velmi důležitá, koupila jsem vonné svíčky a novou aroma lampu. Sehnala jsem nádherné saténové povlečení, miláčku, že to zkusíme...“ Už byla tady, fúrie jedna.

Pozoroval jsem ji nepřítomně a nechápal jsem, co vlastně chce.

„Nezbláznila ses? Já celej tejden nejed, přijdu domu, najdu tě unuděnou na gauči, dlabeš čokoládu a sleduješ Riskuj. Jídlo si dělám sám a ještě musím s odpadky, večer si sednu k televizi a ty mně přepneš Ligu mistrů na nějakou švihlou Danielle Steelovou, a pak si sedneš k počítači, kde surfuješ do tří do rána a já pořád čekám. Nakonec NIC. Ráno vstanu do podělaný práce a musím chodit po špičkách, abych tě neprobudil, a když se to náhodou stane, tak mě div že nezmlátíš. Třikrát denně mi voláš do práce, co mám nakoupit, a tak nakoupím. A pak doma, doma se děje úplný...“

„Ale no tak, miláčku, přečetla jsem si teorii tantrického sexu a všechno ostatní, co potřebujeme k dosažení chtěného, lásko, uklidni se...“ hladila mě na prsou, ale já cítil, jak mě špikuje a nemohl jsem se zbavit vnitřního pocitu nedělní svíčkové.

„Prosím tě, a kde jsi to všechno sebrala? Všechny ty klitoridální a vaginálněklitoridální orgasmy, tantrickou lásku a podobný věci?“ Opravdu jsem nechápal, o co tady v té hře běží.

„Franta mi to poradil a poslal mi přihlášku na kurs tantrické lásky,“ usmívala se a já přemýšlel, jak se jmenuje náš pošťák.

„Co to říkáš, jakej Franta, jaká tantrická láska?“

„Prostě kamarád, píšeme si a poslal mi spoustu literatury a já si uvědomila sílu mého ženství. Chápeš? A ten kurs je perfektní, četla jsem program, opravdu tě naučí prožívat tělo i doteky jiným způsobem. Franta tam dělá instruktora.“

„Počkej, stop, zpátky, nějakej Franta ti píše o kursech tantrický lásky a multiorgasmech jen tak sám od sebe. Napojil se na tebe, pochopil, co potřebuješ, a teď ti dělá tělesného dotykového instruktora. Si ze mě děláš srandu?“

„Ne, potkala jsem ho na chatu, byl úžasnej, přesně věděl, co žena potřebuje, a tak mi začal psát emaily, a teď mi poslal přihlášku na kurs, jen čtyři tisíce pět set korun, ale vyplatí se to.“

„Jasně, já ráno vstávám, chodím do blbý práce, večer nemám ani co k žrádlu, hladovím a můj sladký drobeček mezitím rozebírá kurs tantrické lásky s nějakým buzerantem, si ze mě fakt děláš prču!“

„Miláčku, ne, ten kurs je pro nás oba, František nás povede.“

„Jasně, jsem hladovej, nasranej a večer si půjdu pokecat s Frantou o osahávání mojí manželky! A ještě za to budu platit nějakýmu kreténovi?“

„Ne, miláčku, Franta nám pomůže objevit netušené možnosti našich těl.“

„Tak netušený možnosti, říkáš, a to si to vyměňujete prostřednictvím tohohle kreténa,“ ukázal jsem prstem na monitor, „tak tahle pixla může za to, že když přijdu domů, tak hladovím, když si chodím lehnout, tak usínám sám, když vstávám, tak ty spíš první hodinu, a ještě k tomu ti objevila taje multiorgasmu! A ty mi ještě chceš říct, že mám Frantovi platit, abych měl doma teplý večeře, víš co, drobečku, tak když je takovej hrdina, tak ať si tě vezme celou i s tím hladem, nepořádkem a tvýma náladama!“

„Miláčku, jsi nervózní, neřeš to, František za chvilku přijde a vysvětlí ti to.“

Celej svět se nějak zbláznil a já asi s ním...

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Radek Hromuško | čtvrtek 23.10.2008 12:00 | karma článku: 21,79 | přečteno: 1840x
  • Další články autora

Radek Hromuško

Umělé bradavky a ženská přirozenost - 9

Chlap, co se prochází tichou nocí, vypadá jako ztracená kometa, která už dávno zapomněla, že má svůj ocasní odpad. Nechtěné částečky myšlenek a tužeb, které se v orgastickém ohni ztrácejí a mizí. V prvních momentech se otevírají černé díry našich tužeb a pak se ztrácejí v tobogánech zklamání...

24.11.2008 v 13:09 | Karma: 13,79 | Přečteno: 2262x | Diskuse| Kultura

Radek Hromuško

Nacisté v Litvínově

Aneb 17. listopad po devatenácti letech.Už dlouho se zabývám situací v Janově (jedné z částí Litvínova) a dnes mi přišel email. "Není nám lhostejné, že se z Litvínova stává cvičistě pro pouliční chuligány z celé republiky." a email dál rozkrývá zajímavé podrobnosti o aktérech demonstrace "Dělnické" strany...

14.11.2008 v 15:08 | Karma: 19,24 | Přečteno: 3293x | Diskuse| Politika

Radek Hromuško

ČEZ lže, krade a (bohužel) vydírá!!!

Můj přítel Lumír má s vyděrači ČEZu osobní zkušenost. Komando, daleko drsnější než policie na utkání Sparta - Ostrava, ho donutilo podepsat dluh a všechny soudy prohrál!!! Přemysl Vániš, šéf komanda ČEZ Měření, tvrdí, že honí zloděje, ale vážený pane, vy sám jste ten, kdo kryje vyděrače!!!

11.11.2008 v 15:49 | Karma: 24,81 | Přečteno: 2523x | Diskuse| Ekonomika

Radek Hromuško

V Poděbradech pozor na máničky!

aneb, rozhodnutí, které možná ještě platí! I když to už dnes není podstatné. Osobně jsem se nad tím dopisem docela pobavil...

10.11.2008 v 14:33 | Karma: 20,18 | Přečteno: 2204x | Diskuse| Kultura

Radek Hromuško

Umělé bradavky a ženská přirozenost - 8

Zakomplexovaný "blbec" Pavel (definice fanoušků) se dostal do velmi zajímavé situace a tak si s ním budeme hrát dál. Dnes si prožijeme poslední chvilky s Klárkou ve vilce a záleží jen na osudu.

10.11.2008 v 9:30 | Karma: 16,44 | Přečteno: 2081x | Diskuse| Poezie a próza
  • Nejčtenější

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

NATO určilo červené linie. Má dva scénáře zásahu proti Rusku, píší média

6. května 2024  12:35

Premium Severoatlantická aliance připravila krizové scénáře „červených linií“, při jejichž překročení...

S babičkou nepřežila nehodu ani vnučka. Její orgány zachránily tři jiné děti

6. května 2024  12:02,  aktualizováno  13:46

Nehoda z Čáslavic na Třebíčsku si vyžádala druhou oběť. Auto tam minulý čtvrtek zatím z...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Aktivisté žádají konec pedagožky Univerzity Karlovy a přednášky o „genocidě v Gaze“

6. května 2024  12:46,  aktualizováno  7.5 9:13

Karlova univerzita by měla přehodnotit zaměstnávání osob jako je doktorka Irena Kalhousová, uvádí...

Fotbalový zápas se dohrál noži. Další důkaz, jak války klanů sužují Německo

14. května 2024

Premium Tam, kde kdysi přilétla nějaká ta rána pěstí, se dnes střílí. Řeč je o okresním fotbale v Německu,...

Chybí důležitý lék na astma, i kvůli ceně. Kdo koho vydírá? přou se lidé

14. května 2024

Premium Češi s astmatem, alergií či chronickou obstrukční plicní nemocí složitě shánějí lék ve spreji...

Na Ukrajině se už vykládá pomoc z amerického miliardového balíku

13. května 2024  22:27

Americká vojenská pomoc pro Ukrajinu v rámci balíku, který Kongres schválil koncem dubna, již...

Při hromadné nehodě na Karlovarsku zemřel člověk, další čtyři se zranili

13. května 2024  16:13,  aktualizováno  21:35

Vážná dopravní nehoda dvou osobních a nákladního vozidla uzavřela silnici I/6 u Čichalova na...

Rozdáváme batolecí mléko ZDARMA
Rozdáváme batolecí mléko ZDARMA

Na cestě mateřstvím se potkáváme s různými výzvami. V případě výživy našich nejmenších představuje kojení ten nejlepší základ. Pokud však kojení...

  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1938x
Televizní publicista, reportér a spisovatel.
Po práci pro Českou televizi, TV Nova i TV Prima.
Od roku 2004 působil zejména v redakci aktuální publicistiky České televize. Jeho zvláštní a ojedinělý pohled obohatil českou publicistiku. Jeho reportáže často vyvolávají protichůdné reakce. Svým osobitým stylem se dostává až k samému jádru jednotlivých případů. Největší ohlas vyvolaly reportáže o spartakiádním vrahovi (Spartakiádní vrah po dvaceti letech - 2005), bílinském případu (Hra na smrt - 2005), případ údajné sebevraždy jedenáctileté Soni (Stíny na houpačce - 2005), cestách českých drogových kurýrů za snadným výdělkem do drogových oblastí v Jižní Americe a Asii (Tomáš a Radek - 2005), případ vraždy mezi školáky v Hanušovicích (Hanušovice - 2005).