Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

slepejsak

16. 11. 2008 19:22
Čez

ovsem mezi pokutovanými mohou být i někteří černí odběratelé proudu, proti nim se má postupovat právními metodami a ne zastrašováním a vnikáním na cizí pozemky [>-]

0 0
možnosti

Bucharovic

13. 11. 2008 17:53
sorry, ale

pokud někdo jede v noci někam, kde se má sejít s někým a ,,zaplatit", tak buď nemá čisté svědomí, nebo je to blb non ultra. Já osobně, kdybych se ocitl v situaci, že u mně někdo zazvoní a nutí mě podepsat COKOLIV, o čem jsem přesvědčen, že neprávem - volám okamžitě polici, zákaznickou linku ČEZU  případně ještě štáb TV Nova (ne že bych je měl rád, ale jako ,,páka" jsou někdy k nezaplacení...) přesně v tomto pořadí. A pak by se vidělo, kdo by měl víc nasr/áno v kalhotech. Ale podotýkám -  chce to na 100% vědět, že jsem nevinný...

0 0
možnosti

lynxxx

11. 11. 2008 23:28
Pane,

Kdyby mi na dveře zabušil ČEZ nebo kdokoliv jiný a řekl mi že kradu, tak ho pošlu do patřičných mezí, nic mu nepodepíšu a pošlu ho ať se soudí a teď neotravuje. Ovšem pokud náhodou nevím, že kradu...

0 0
možnosti

Soňa48

11. 11. 2008 21:19
A vy kecáte!

Pane, byl jsem jako nezůčastněný svědek  toho, jak tato pracovní skupina pracovala u mého souseda,   Po otevření jeho rozvodné skříně zadokumentovali stav na video - soused byl celé akci přítomen. Měl nainstalován odběr načerno, napojením části sítě před hodinami. Z odhalení byl tak překvapen, že vše podepsal, souhlasil s pokutou a vůbec neprotestoval - dokonce prohlásil "za blbost se platí". Dnes na základě toho, že se dověděl, jek se pomlouvá tato kontrolní složka ČEZu, je najednou ten, který byl perzekuován, neprávem obviněn a vydává se málem za hrdinu. Je zajímavé, jaké zastání mají v naší zemi obyčejní zloději. Váš blog mně v tom též utvrzuje. Zlodějina na větší organizaci se bere jako gentlmanský čin. S takovými zloději se musí jednat v rukavičkách? Mám pocit, že váš přítel byl něco podobného jako můj soused - kradl už za komunistů, kdy platilo heslo, kdo nekrade, okrádá rodinu, a holt se mu to jednou nevyplatilo. 

0 0
možnosti

JfV

11. 11. 2008 22:55
Re: A vy kecáte!

A proč si tento trestný oddíl nevyžádal asistenci Policie ČR ? Že by jim k těm přepadům postačovala ta nalezená policejní uniforma ?

0 0
možnosti

JfV

11. 11. 2008 20:13
Právní stát ?

V něm honí zloděje obvykle policie, u nás to může dělat i firma, která ani nemusí podat trestní oznámení o krádeži ? :-©

0 0
možnosti

Martin V

12. 11. 2008 14:36
Re: Právní stát ?

Normální je se vždy nejdříve domluvit.

Pokud Vám někdo něco ukradne, tak ho dohoníte a pak mu řekněte - věc si nechte, teď Vás předám policii a u soudu to vyřešíme.

Navíc v případě černého odběru se s Čezem nemusíte na ničem domlouvat, stačí je dát k soudu, pokud máte pocit, že jednají protiprávně. Navíc povolení ke vstupu ke svému zařízení na Vašem pozemku mají ze zákona povolené, pravděpodobně jste to i podepsal(a) při podpisu smlouvy o odběru elektrické energie.

0 0
možnosti

vestec

11. 11. 2008 17:54
ČEZ...

JE TO BANDA PODPOROVANÁ STÁTEM,KDO MÁ VETŠINOVÝ PODÍL V ČEZU A NIC NEDĚLÁ.(Y)

0 0
možnosti

ajsek

11. 11. 2008 17:48
Radiokomunikace - taky mafiáni

Není to zdaleka taková síla, ale jednak se to týká přímo mne a taky jsem podle mě nic neprovedl...

Přišla mi upomínka, na 300Kc, od Radiokomunikací. Hledáme s úcetní fakturu, ona nikde. Tak volám Radiokomunikace, že rád zaplatím, ale že prosím o opis faktury, stací poslat emailem. A hele - opis stojí 106 korun.

To nechci platit, chyba podle mě je u dodavatele (fakturu neposlal), nebo u dorucovatele (Česká pošta). Jenže s Radiokomunikacema není řec. Já bez faktury v úcetnictví nechci platit, 106 kacek taky nechci solit. A závěr - rychle to zaplat, jinak předáváme vymahacům. No to cumím....8-o;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1938x
Televizní publicista, reportér a spisovatel.
Po práci pro Českou televizi, TV Nova i TV Prima.
Od roku 2004 působil zejména v redakci aktuální publicistiky České televize. Jeho zvláštní a ojedinělý pohled obohatil českou publicistiku. Jeho reportáže často vyvolávají protichůdné reakce. Svým osobitým stylem se dostává až k samému jádru jednotlivých případů. Největší ohlas vyvolaly reportáže o spartakiádním vrahovi (Spartakiádní vrah po dvaceti letech - 2005), bílinském případu (Hra na smrt - 2005), případ údajné sebevraždy jedenáctileté Soni (Stíny na houpačce - 2005), cestách českých drogových kurýrů za snadným výdělkem do drogových oblastí v Jižní Americe a Asii (Tomáš a Radek - 2005), případ vraždy mezi školáky v Hanušovicích (Hanušovice - 2005).