Videohovory Davida Hrbka: Pavel Pafko

Pavel Pafko není jen úspěšným operatérem Václava Havla, je také šéfem týmu, který jako první v Česku uskutečnil v roce 1997 transplantaci plic. Nyní byl hostem pořadu Scénické rozhovory Davida Hrbka ve Švandově divadle. 

Dozvíte se nejen detaily z jeho lékařské profese, ale třeba i to, proč ve svém volnu jezdí na vysokém kole. 

Pan profesor je pro každého hostitele talk show ideální host. Můžete se ho zeptat, nač chcete, a vždy vám odpoví zajímavě a k věci, zároveň má vzácný dar sebeironie.  Navíc je MUDr. Pavel Pafko vynikající vypravěč.  Pro moderátora je taková osobnost požehnáním.

Video s Pavlem Pafkem navazuje na první díl internetového videopořadu Hovory Davida Hrbka se sourozenci Anetou a Nikolou Langerovými.

 

Na Hovory Davida Hrbka s Anetou a Nikolou Langerovými se můžete podívat zde.

 

Další díl Scénických rozhovorů přijde ve Švandově divadlě na řadu po divadelních prázdninách, hostem Davida Hrbka bude Věra Čáslavská (více viz níže). Rozhovor čtenářům Blog iDNES.cz samozřejmě nabídneme na tomto blogu ve videopodobě.

Do té doby zde budeme zveřejňovat sestřihy některých rozhovorů s dosavadními hosty. Sérii začínáme právě zatím posledním hostem Scénických rozhovorů, kterým byl vynikající plicní chirurg, profesor MUDr. Pavel Pafko.

Scénické rozhovory jsou již od roku 2003 nedílnou součástí repertoáru Švandova divadla na Smíchově. Za tu dobu se zde vystřídalo již ke stovce vynikajících osobností, namátkou Václav Havel, Suzanne Vega, Marek Eben, Zdeněk a Jan Svěrákovi, Aneta Langerová, Vojtěch Dyk, Tomáš Klus, Jiří Bartoška, Ondřej Vetchý, Petr Nárožný, ekonom Tomáš Sedláček, Eliška Balzerová, Jan Budař, Ivan Trojan, Jan Kraus, Jiří Menzel, Otakar Motejl, Olga Sommerová, Ondřej Havelka a spousta dalších. S těmi všemi měli diváci pořadu možnost poznat hosty nezprostředkovaně a přímo jim položit i své dotazy.

Nadcházející sezóna 2012/13 je jubilejní, desátá, která zahájí velmi vzácným hostem, paní Věrou Čáslavskou, a to v pondělí 29. října 2012. A máte se i dál věru nač těšit, připravujeme pro vás spoustu překvapení a novinek. Jednou z nich je i tato stránka, kterou bychom se rádi přiblížili stávajícím i potenciálním divákům pořadu Scénické rozhovory. 

Budeme rádi za jakékoli postřehy, připomínky, ale také tipy na zajímavé hosty do nadcházející sezóny, které můžete psát přímo sem do diskuse, nebo je posílat moderátorovi pořadu na adresu david.hrbek@centrum.cz.

 

Mediální podpora Blog iDNES.cz

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: David Hrbek | pondělí 9.7.2012 13:37 | karma článku: 15,20 | přečteno: 2607x