Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LO

Tento článek je smutnou ukázkou toho, jak lze proti něčemu argumentovat skrze nesmysly. Především odstavec o tom, že prý se na olympiádě prodávají veškeré reklamní plochy a loga na dresech sportovců, je naprostým nesmyslem. Všechno to korunuje věta "podíváte-li se na několik vteřin libovolné sportovní akce, olympiády, pochopíte, že je to tak", naznačující, že autor článku neví o čem píše. Reklama na olympijských sportovištích žádná není a nemají ji tam dokonce ani sponzoři. Stejně tak sportovci na sobě (s výjimkou identifikačních značek oblečení a výstroje) nemůžou mít žádnou reklamu.

0 0
možnosti
Foto

P11a38v87e37l 63P93e33c21h

18. 2. 2014 10:02

Velká karma. Konečně to někdo napsal hezky přehledně.

Olympiáda je jedna velká politická reklama na pořadatelskou zemi. A článek v olympijské chartě, že se nesmí dávat najevo politické názory, jsou jen zárukou, že jim tu reklamu sportovci příliš nenaruší.

1 1
možnosti
Foto

Takže už nám chybí v podstatě jenom souložení. Pak to bude kompletní. Ačkoli... už dnes jsou genderové spolky, kterým se některé polohy zdají být pro ženy ponižující. Takže co nám zbývá ještě apolitického, když politikou se pro ty nahoře vlastně stal život všech od porodu do smrti?

0 0
možnosti
  • Počet článků 216
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4318x
Pedagog, spisovatel, scénárista, režisér... vypravěč. Nevěřící Tomáš. 

Žiju hlavně psaním filmových příběhů - v poslední době to je nejvíc sto let starý příběh Poslední velikonoce. A ve volných chvílích také cestování časem.

Blog jsou moje "myšlenky pozdě v noci", často hodně o politice a věcech, které se do mé pozornosti vtírají, aniž by byly zvány.  Pro "facebookové" čtenáře mého blogu mám FB stránku Sedmá vlna, kde najdete  upozornění na všechny nové články na blogu a různé drobnosti, které mi upadnou od ruky. Kdo nejste Facebookový, najdete vše přehledně tříděné a snadno listovatelné na www.SedmaVlna.cz.